Magazin

Felicitări, mesaje și urări pentru miri. Ce trebuie să le scrii dacă nu poți ajunge la nunta lor

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente ale vieții noastre și ne dorim ca cei dragi să ne fie alături în momentele acestea unice, să ne sprijine și să se bucure alături de noi de marea realizare.

Cu toate acestea, există situații în care nu putem fi alături de persoanele dragi când își unesc destinele pentru totdeauna, motiv pentru care dorim să compensăm lipsa noastră cu un gând bun și câteva urări speciale.

Mesaje speciale pentru nuntă

Există situații în care nu-i putem onora cu prezența pe cei dragi la evenimentele importante din viața lor. Astfel, este frumos să le transmitem măcar câteva gânduri bune prin care să le demonstrăm că le susținem decizia de a face acest pas important și că ne bucurăm pentru reușita lor.

  • “Va veni vremea și când veți întâmpina dificultăți în viață. Amintiți-va atunci de iubirea care v-a adus în față altarului în această zi memorabilă. Casă de piatră!”
  • V-ați căsătorit și acesta este un moment special pentru voi – de acum se așterne drumul către noi bucurii și noi începuturi. Vă urez sa rămâneți cu aceste sentimente în inimi pentru totdeauna, iar căsătoria voastră să vă fi la fel de minunată, tot timpul.
  • “Nuntă voastră deschide calea spre un nou început care trebuie sărbătorit din plin. Bucurați-va de fiecare clipă pe care o veți petrece împreună! Casă de piatră!”
  • “A venit și ziua mult așteptată! Noi vă susținem de la distanță, cu sufletul, și vă dorim să trăiți cu intensitate aceste clipe de poveste care vor trece repede, dar care vor lasă în urmă lor eternitatea dragostei voastre. Casă de piatră!”
  • „Știți care este secretul unei căsătorii fericite? Faptul că va rămâne pentru totdeauna un secret! Casă de piatră!”
  • Fie ca momentele petrecute împreună să vă facă fericiți așa cum nu ați mai fost vreodată și să rămâneți așa nu pentru un an, nici pentru doi, ci pentru tot restul vieții! Nimic nu e mai dulce ca dragostea, nimic mai puternic, mai înălțător, nimic mai cuprinzător, nimic mai fericit, mai plin, mai bun, în cer sau pe pământ. La mulți ani, tinerilor!

Cele mai frumoase gânduri de nuntă

Mesajele acestea vă vor scoate dintr-o situație neplăcută, atunci când nu poți merge la nunta celor apropiați din diferite motive. Dacă nu ai inspirație, poți folosi rândurile pe care le prezentăm noi.

  • În cea mai frumoasă zi din viața voastră suntem alături de voi cu inima și cu gândul și vă urăm numai fericire și bucurii. Să vă iubiți mereu ca în această zi minunată și să aveți o viață plină de fericire și împliniri împreună. Casă de piatră!
  • Fie să aveți mereu cuvinte calde în serile reci, o lună plină în nopțile cele mai întunecate, iar drumul norocului să ajungă întotdeauna la ușa casei voastre.
  • Fie ca întotdeauna sa fiți la fel de apropiați ca în această zi! Fie ca viețile să vă fie binecuvântate cu sănătate, să găsiți mereu fericirea acasă, iar casa să vă fie un refugiu față de furtunile vieții. Fie ca dragostea să vă fie mereu mai puternică pe măsură ce trece timpul, și fiți Fericiți!

Comments are closed.