Media

Femeia cu care s-a iubit Tavi Clonda înainte de Gabriela Cristea. E o blondă focoasă

Au o căsnicie frumoasă și pare că au fost împreună dintotdeauna, dar nu este așa. Înainte de Gabriela Cristea, Tavi Clonda s-a iubit câțiva ani cu o blondă focoasă despre care unele voci spun că a lăsat-o pentru vedeta tv.

Ea este fosta iubită a lui Tavi Clonda

Fosta iubită a lui Tavi Clonda se numește Valentina Dincă. Cei doi au avut o relație de lungă durată și se pare că Tavi a cunoscut-o pe Gabriela, când încă era cu Valentina.

Potrivit evz.ro, la acea vreme, Valentina i-ar fi trimis un mesaj Gabrielei Cristea în care a acuzat-o că i-a stricat relația și că i-ar fi furat iubitul.

Femeia cu care s-a iubit Tavi Clonda înainte de Gabriela Cristea. E o blondă focoasă

Pe de altă parte, tot atunci, Tavi Clonda a ținut să dezmintă această informație și a spus că relația cu Valentina s-a terminat cu puțin timp înainte de a o cunoaște pe Gabriela.

Nu ştiu de unde au apărut toate speculaţiile astea. E bine să le lămurim. Eu cu Gabi suntem foarte OK. Fosta mea relaţie s-a terminat un pic înainte de a o cunoaşte pe Gabriela. Nu mă gândeam să încep o relaţie cu Gabriela când aveam altă relaţie. Fosta iubită nu e însărcinată. Nu am fost cu amândouă în acelaşi timp. Nu aş face asta, spune Tavi Clonda la acea vreme.

Femeia cu care s-a iubit Tavi Clonda înainte de Gabriela Cristea. E o blondă focoasă

Despre Valentina nu se știu prea multe, fiind foarte discretă în ceea ce privește viața ei personală. Și pe conturile de socializare are profil privat, însă, dacă e să ne uităm la pozele din anii trecuți, este o femeie frumoasă, blondă, care se preocupă mult de aspectul ei fizic.

Pe de altă parte, relația dintre Tavi și Gabriela este de notorietate.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit în 2015

Timpul a trecut, iar Tavi și Gabriela au devenit soț și soție, iar mai apoi părinți. Cei doi au două fetițe de care sunt foarte mândri. Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit civil pe 30 aprilie 2015, pe când ea avea 40 de ani și el 35.

Au devenit părinți, pentru prima dată, pe 23 septembrie 2017, când s-a născut micuța Victoria, iar apoi pe 17 martie 2019, când a venit pe lume mezina familiei – Iris.

Comments are closed.