Magazin

Fenomen astrologic extrem! Cum ne va influența Luna Nouă în Balanță

Se apropie data la care va avea loc un fenomen astrologic cu impact asupra tuturor zodiilor. Este vorba despre Luna Nouă în Balanță care are loc pe 6 octombrie. Toate valorile specifice semnului zodiacal al Balanței vor fi activate. Luna Nouă în Balanță anunță călătorii lungi, maturizare, aventuri cunoaștere, planuri mărețe și căsătorii.

Cum ne va influența Luna Nouă în Balanță

Iată care vor fi influențele acestui fenomen astrologic pentru fiecare zodie în parte. Luna Nouă în Balanță are loc pe 6 octombrie 2021.

Zodia Berbec

Pentru nativii zodiei Berbec, Luna Nouă în Balanță vine cu surprize pa casa căsătoriei. Cei aflați într-o relație de lungă durată vor simți nevoia să treacă la următorul pas, iar restul va veni de la sine.

Zodia Taur

Taurii vor avea parte de proiecte profesionale extrem de interesante, pe care nu le vor putea refuza, chiar dacă timpul le este destul de limitat.

Zodia Gemeni

După o lungă perioadă de agitație, nativii zodiei Gemeni își vor găsi, în sfârșit, liniștea. O merită și se vor bucura de ea din plin, mai ales că li se pregătesc surprize în plan sentimental.

Zodia Rac

Racii au ambiții mari în carieră. Odată cu Luna Nouă în Balanță vor ieși complet din zona de confort și vor ținti tot mai sus. Simt că nu au limite și fac tot ceea ce nu au reușit până acum.

Zodia Leu

Leii descoperă că sunt mult mai puternici decât credeau. Capătă mai multă încredere în forțele proprii, iar asta se va reflecta direct în comportamentul lor din viitorul apropiat.

Zodia Fecioară

Este un moment bun pentru noi contracte. Cunoașteți oameni noi și intrați în proiecte care vă vor captiva efectiv. Veți avea ocazia să arătați tot ceea ce știți.

Zodia Balanță

Pentru Balanțe este o perioadă bună pentru căsătorie. Luați-vă inima în dinți și faceți marele pas, pentru că va fi într-un ceas bun.

Zodia Scorpion

Scorpionii vor învăța lecția răbdării. Nu le va fi ușor, dar vor înțelege că unele lucruri se întâmplă cu un scop și că ei nu pot controla absolut tot. Lăsați-vă surprinși de astre!

Zodia Săgetător

Săgetătorii pleacă în noi aventuri. Nimic nu îi încântă mai tare decât asta: oameni noi, locuri noi, informații noi. Bucurați-vă de această perioadă de libertate maximă!

Zodia Capricorn

Acordați-vă mai multă atenție, faceți lucruri care vă bucură sufletul, mergeți într-o vacanță, cumpărați-vă ce vă place! Este vremea să simțiți că trăiți!

Zodia Vărsător

Pentru acești nativi, astrele au un sfat foarte important: nu vă mai plângeți pentru că scăpați din vedere cât de norocoși sunteți, de fapt, și ce bucurii nemărginite vă așteaptă.

Zodia Pești

Nativii zodiei Pești vor întâmpina mici probleme la locul de muncă. Munca în echipă nu a fost niciodată o opțiune pentru ei, dar acum sunt nevoiți să se conformeze. Nu e un capăt de lume, să știți!

Comments are closed.