Magazin

Fenomen astrologic pe 15 septembrie. Marte intră în zodia Balanță și zguduie lumea zodiilor

Un nou fenomen astrologic va avea loc curând și va zgudui lumea zodiilor. Este vorba despre intrarea planetei Marte în zodia Balanță care va da peste cap zodiile. Totul va lua o turnură neașteptată, vor fi răsturnări de situații și adevăruri scoase la iveală. Pe de altă parte, pentru zodiile de Pământ (și Taurul se încadrează aici) este prilejul perfect de a se face remarcate.

Marte intră în Balanță – previziuni astrologice

Fenomenul astrologic are loc pe 15 septembrie, dar efectele lui se vor resimți o perioadă lungă de timp. Apar conflicte în cuplu, în familie, la locul de muncă, sau în cercul de prietenii. Unii vor încerca să se facă remarcați pe spinarea altora, iar de aici până la scandal va fi doar un pas. Iată ce anunță astrele pentru zodii:

Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) se pot face remarcate foarte ușor în această perioadă. Vor avea curajul să iasă din umbră și să demonstreze cine și ce sunt, ce pot și știu să facă. Nu este genul lor să stea în lumina reflectoarelor, dar uneori trebuie să o facă, pentru ca toată lumea să le conștientizeze valoarea. Mare atenție, însă, la relațiile de prietenie sau la cele de cuplu. Pot apărea tensiuni din cauza unor adevăruri nespuse la timp.

Zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) ar trebui să se înarmeze cu multă răbdare pentru că vor avea de-a face cu răsturnări de situație la locul de muncă. Vor trece de la agonie la extaz din cauza unor colegi care nu îi agreează. În plan financiar, însă, vor avea parte de multe satisfacții, pentru că vor simți efectiv că au lipici la bani.

Previziuni astrologice pentru zodiile de Aer

Zodiile de Aer (Gemeni, Balanțe, Vărsători) se vor confrunta cu o situație sensibilă în familie. Ar putea fi vorba de o problemă ce nu îi vizează în mod direct, dar care îi afectează într-o măsură mai mare decât ar trebui. Sfatul astrelor este să nu vă pierdeți luciditatea și să nu faceți din țânțar – armăsar. Este foarte posibil ca ceilalți implicați în poveste să se împace, iar voi să cădeți la mijloc ca niște adevărați țapi ispășitori.

Zodiile de Apă (Raci, Scorpioni, Pești) sunt singurele pentru care intrarea planetei Marte în zodia Balanță le va aduce liniște și împlinire sufletească. Se vor simți binecuvântați și vor fi recunoscători pentru tot ceea ce le-a oferit viața până acum. Recomandarea astrelor este să rămâneți ancorați în realitate chiar dacă toate par că merg ca pe roate.

Comments are closed.