Magazin

Fenomen astronomic spectaculos, în câteva zile, pe cerul României

Superluna 2022. În această lună, observatorii cerului vor avea şansa de a surprinde o privelişte a celei mai mari Superluni din 2022, numită şi Superluna Buck.

Luna Buck a fost numită de triburile Algonquin pentru că luna iulie este momentul în care tinerii cerbi buck îşi arată de obicei coarnele înmugurite.

Luna plină din iulie a fost cunoscută şi sub alte nume, inclusiv Luna Tunetului, din cauza furtunilor sezoniere care au loc de-a lungul lunii iulie. Indiferent cum se numește, următoarea Lună plină este cea mai mare Superlună din 2022, potrivit BGR, citat de Mediafax.

Superluna va fi vizibilă pe cer atunci când va atinge punctul cel mai plin miercuri, 13 iulie. NASA spune că Luna va apărea plină timp de aproximativ trei zile. Această plenitudine va începe marţi dimineaţa devreme şi va dura până vineri dimineaţa devreme.

Dacă vreţi să aveţi şansa de a vedea cea mai mare Superlună din 2022, tot ce trebuie să faceţi este să ieşiţi afară miercuri după-amiază. Veţi putea vedea Luna cel mai bine când aceasta va răsări în în funcţie de locaţia în care vă aflaţi. Acest lucru se întâmplă de obicei cu aproximativ 90 de minute înainte ca Soarele să apună. Cu toate acestea, se va întâmpla puţin mai târziu, pe măsură ce nopţile trec.

Fiind cea mai mare Superlună din 2022, Luna Busk este mai mult decât o altă Lună plină. Practic, este cea mai plină şi cea mai mare Lună care poate fi văzută în acest an. Termenul de „superlună” a fost inventat pentru prima dată în 1979.

Perspectivă astrologică – PE 13 IULIE AVEM LUNA PLINA IN CAPRICORN. NE IERTAM PENTRU ORICE REGRET SI FACEM PACE CU TRECUTUL

Luna Plina ne provoaca sa ne iertam pentru orice regret astfel incat sa putem face pace cu trecutul, sa ne invatam lectiile si sa ne dam seama ca putem face schimbari in prezentul de acum. Invatam sa renuntam la duritatea si la seriozitatea vietii si sa ne bucuram de energia de a ne urma inima.

Ne putem conecta cu cel mai inalt nivel de sensibilitate din interiorul nostru. Ne acceptam starile si emotiile pentru ca si ele fac parte din noi in timp ce invatam sa fim puternici si sa luptam pentru ceea ce ne dorim. Universul ne spune ca este timpul sa ne aratam toate fetele – atat pe cele sensibile, cat si pe cele puternice. Ne asumam responsabilitatea pentru ceea ce traim si incercam sa ne creionam viitorul.

Ne bucuram de tot ce am sadit pana acum

In timpul acestei luni avem ocazia sa recunoastem roadele muncii noastre. Asadar, daca am plantat seminte pe tot parcursul anului, acum ne putem astepta ca acestea sa incolteasca mai frumos ca niciodata.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.