Știri externe

Fericire mare în lumea showbizului! Artistul va deveni din nou tătic

Vești bune pentru iubitorii de muzică! Artistul lor preferat va deveni tătic pentru a treia oară, după ce soția lui a mai pierdut o sarcină. Au suferit mult, dar soarele a răsărit din nou pe strada lor și sunt mai Fericiți decât niciodată.

John Legend, din nou tătic

John Legend este unul dintre cei mai iubiți artiști din lume. Se bucură de mare succes și piesele sale au rupt toate topurile. Dacă îmi plan profesional merge totul ca pe roate, lucrurile nu au stat la fel de bine în plan personal. A suferit mult, dar acum are motive de fericire.

Artistul va deveni din nou tată! Soția lui a făcut marele anunț printr-o postare pe rețelele de socializare, în care se observă că burtica a crescut și sarcina este destul de evoluată. În imagine zâmbea, spunând că se simte „plină de speranță și uimitoare”, ținând cont cât a suferit.

Chrissy Teigen a pierdut o sarcină

Vedeta a mărturisit că are din nou un motiv să zâmbească, după ce ultimii ani au fost ca o furtună pentru familia ei. A decis să dea vestea când este sigură că totul este în regulă, iar acum a primit confirmarea din partea medicului.

„Ultimii ani au fost cel puțin un amestec de emoții, dar bucuria ne-a umplut din nou casa și inimile. 1 miliard de încercări mai târziu (în picior în ultima vreme, după cum se poate vedea!) avem un altul pe drum. La fiecare programare mi-am spus: „ok, dacă e sănătos astăzi voi anunța”, dar apoi răsuflu ușurată să aud o bătaie de inimă și decid că sunt prea emoționată încă. Nu cred că voi ieși vreodată de la o programare cu mai multă emoție decât nervi, dar până acum totul este perfect și frumos și mă simt plină de speranță și uimitoare. Ok, uf, a fost foarte greu să păstrez asta atât de mult timp!”, a scris frumoasa Chrissy Teigen pe Instagram.

Chrissy Teigen a suferit mult în urmă cu doi ani, când a pierdut o sarcină. Ea și John l-au numit Jack pe micuțul pierdut, care le-a frânt inimile.

Comments are closed.