Media

Fetița Cristinei Cioran a fost externată. Prima poză cu micuța Ema, acasă

Este bucurie mare în familia Cristinei Cioran. Vedeta de televiziune și-a luat fetița acasă. În sfârșit, Ema a ajuns în brațele mamei ei și a tatălui ei care au așteptat-o cu sufletul la gură. Cristina Cioran și-a anunțat fanii de pe Instagram că micuța ei a ajuns în familie. Cu toții au felicitat-o, mai ales că mulți dintre ei i-au fost alături vedetei cu sfaturi și încurajări în această perioadă grea.

Fetița Cristinei Cioran a fost externată

Micuța Ema a stat la incubator aproximativ o lună și jumătate, timp în care Cristina a putut să o vadă doar de câte două ori pe săptămână și foarte puțin timp.

Astăzi a fost o zi mare pentru Cristina Cioran. În sfârșit, după atât de mult timp, a putut să-și ia copilul acasă. Bebelușa Ema a ajuns în pătuțul ei pe care părinții i l-au pregătit cu mare drag.

Acasă, în sfârșit, a scris Cristina Cioran pe Instagram.

Fetița Cristinei Cioran a fost externată. Prima poză cu micuța Ema, acasă

Cristina Cioran a născut prematur pe 18 iulie, fiind însărcinată în 29 de săptămâni. Vedeta de televiziune a trecut prin momente groaznice. A fost externată la câteva zile după ce a născut, însă a plecat singură acasă, pentru că fetița ei a mai rămas la Terapie Intensivă. A fost nevoie de alte câteva săptămâni pentru ca bebelușa să se înzdrăvenească și să poată fi luată acasă.

Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam. Duminică am intrat în travaliu, aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba.

Fetița Cristinei Cioran a fost externată din spital la o lună și jumătate de la naștere.

Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam (…)Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen, a spus Cristina Cioran.

Iată că a venit momentul ca lucrurile să se restabilească în familia lor, iar Cristina Cioran este acum în al nouălea cer.

Comments are closed.