Media

Fiica Andreei Marin a compus o melodie. Violeta va cânta chiar cu tatăl ei, Ștefan Bănică

Fiica Andreei Marin moștenește talentul tatălui ei. Violeta are mai multe pasiuni, și se pare că are și o voce bună. Recent, mama ei a dezvăluit că adolescenta a înregistrat o piesă cu tatăl ei, Ștefan Bănică. Pe lângă asta, Violeta face fotbal, are înclinație spre limbile străine și îi place și matematica.

Violeta a moștenit talentul tatălui ei

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică este o adolescentă frumoasă și talentată. Vedeta de televiziune a declarat că e devreme să spună ce carieră va urma Violeta, dar a menționat că are mai multe domenii de interes.

În primul rând, Andreea Marin a dezvăluit că fiica ei a înregistrat recent o melodie cu tatăl ei, Ștefan Bănică. Cel mai probabil, curând vom afla și noi despre ce este vorba.

Până atunci mai știm că Violeta are inclinație spre limbile străine, îi place și matematica și face și sport, mai exact fotbal.

E devreme să spun asta, ce carieră va urma fiica mea! E foarte talentată în privința limbilor străine, în muzică. Tocmai a compus o melodie, sper să nu mă certe că am spus asta cu voce tare, pe care o înregistrează împreună cu tatăl ei. Matematica îi place la fel de mult, deci nu știu ce va alege. Dacă o întrebi acum, îți va răspunde că vrea să se facă avocat, a spus Andreea Marin.

Andreea și Violeta sunt foarte apropiate, cele mai bune prietene, așa cum spunea vedeta de televiziune într-un interviu. Violeta este o adolescentă foarte frumoasă care se preocupă mult de școală. Se sfătuiește cu mama ei în toate, chiar și când vine vorba despre stilul vestimentar, iar Andreea o susține necondiționat și o încurajează să fie creativă.

Deocamdată e genul de tânără care poartă tricouri oversized și blugi sau pantaloni pe care eu nu i-aș fi purtat, dar asta e, e vârsta cu alte obiceiuri decât ale noastre și îmi place această provocare, o încurajez să fie creativă, de ce nu? a spus Andreea Marin.

Andreea Marin și Ștefan Bănică și-au refăcut viața după divorț, dar păstrează o relație bună și sunt alături de fiica lor, împreună, în cele mai importante momente din viața ei.

Comments are closed.