Media

Fiica lui Gabi Luncă, gest emoționant pentru părinți. Rebeca Onoriu îi va îndeplini ultima dorință a artistei: „Să-mi asigur un loc lângă ea”

Rebeca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă, va face un gest emoționant pentru părinții ei care, din păcate, s-au stins din viață. Tânăra a dezvăluit recent că vrea să-i îndeplinească ultima dorință a regretatei cântărețe de muzică lăutărească, spunând că i-a promis asta înainte ca mea artistă să moară.

Fiica lui Gabi Luncă va face un gest emoționant pentru părinții ei

Rebeca Onoriu a oferit un interviu emoționant pentru Antena Stars. Fiica regretatei Gabi Luncă a mărturisit că în curând, chiar de ziua ei de naștere, îi va îndeplini ultima și una dintre cele mai mari dorințe ale marii artiste, care, din păcate, a murit. Mai exact, tânăra va trece peste câteva zile la religia penticostală, moment pe care l-a amânat până acum. Conform spuselor ei, în acest fel va simțit că-și va „oficializa” relația cu Dumnezeu.

„Acum a devenit și cea mai mare dorință a mea și știam că o să vină momentul acesta, doar că nu știam când. Cumva am tot amânat. Acum o lună i-am promis mamei. I-am promis că mă voi boteza fără să-mi ceară dânsa, a plâns de fericire, cum făcea de fiecare dată când o îndemnam: „hai să ne rugăm, hai să cântăm o cântare. Era uimită de dorința mea și acum cu botezul, fără ca să-mi ceară, i-am spus, s-a bucurat și acum urmează să îndeplinesc ce am promis. Cumva, prin botezul acesta îmi oficializez relația cu Dumnezeu. Nu sunt străină de astea, eu m-am născut într-o familie de creștini practicanți, cu ținerea de post, facerea de bine, cumva nu mi-e greu. Doar că am amânat să-mi iau angajamentul ăsta”, a spus Rebeca Onoriu pentru Antena Stars.

Rebeca Onoriu vrea să-i îndepinească ultima dorință a regretatei artiste

În continuare, fiica lui Gabi Luncă a dezvăluit că doar ea mai rămăsese din familie fără botez. Totodată, Rebeca Onoriu a declarat că a vrut să facă acest anunț public pentru ca prietenii de familie și cei care merg la biserică să se bucure pentru ea.

„Da, da (n.r. – vrea să treacă la religia penticostală). Sunt singura din familie a rămas, care nu a făcut botezul. Asta voi face chiar de ziua mea de naștere, aleg să mă nasc din nou, să-mi oficializez relația cu Dumnezeu. Mi-am dorit să public asta pentru că sunt mulți prieteni de familie, am multe persoane din biserică pe Facebook și-n felul acesta i-am anunțat și se bucură pentru mine și mă alătur și eu milioanelor de creștini și o să-mi câștig o familie minunată”, a adăugat fiica lui Gabi Luncă.

Totodată, Rebeca Onoriu a declarat că nu a visat-o până acum pe mama ea. Aceasta a susținut că asta este cea mai mare ei dorință de acum, pentru a-și mai stăpâni dorul. Ba mai mult, tânăra consideră că prin acest botez își va asigura un loc lângă marea artistă, la Ceruri.

„Nu am visat-o până acum pe mama. Nu mi-am luat angajament înaintea Domnului, să zic: „Doamne, voi fi cea mai, voi citi Biblia de zece ori sau cumva. N-am făcut promisiuni. L-am rugat pe Dumnezeu să mă primească așa cum sunt, cu inima întristată, plină de durere, și El să fie stăpânul meu și tot ce I-am cerut este să o visez că dorul e mare și am nevoie și eu cumva am gândit că e și biletul meu de intrare în Rai lângă mama. Asta e tot ce-mi doresc. Să-mi asigur un loc lângă mama”, a conchis ea.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.