Media

Fiica lui Liviu Vârciu a fost operată la ochi! “Mulțumesc Doamne”

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu a fost operată, iar totul a decurs bine. Carmina începuse să aibă dureri mari de cap din cauza unei probleme oftalmologice și a decis că nu mai e vreme de pierdut. Tânăra s-a lăsat pe mâinile specialiștilor și a scăpat de o problemă care a chinuit-o prea mult timp.

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu s-a operat la ochi

Carmina a suferit o intervenție la ochi și astfel nu va mai fi nevoită să poarte ochelari de vedere. Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu suferea de miopie și a fost supusă unei intervenții chirurgicale cu laser.

Fiica lui Liviu Vârciu a fost operată! “Mulțumesc Doamne”

Tânăra s-a arătat bucuroasă și recunoscătoare că a avut acces la această procedură care a scăpat-o de o problemă chinuitoare.

Carmina și-a anunțat prietenii de pe rețelele de socializare că se simte foarte bine și că a scăpat de ochelarii de vedere.

Nu mai am nevoie de ochelari, eu purtam ochelari, da în ultimul timp nu i-am mai purtat că aveam dureri de cap infernale. Operația a fost făcută cu un aparat foarte smecher, mulțumesc Doamne că am avut norocul și posibilitatea să-mi fac operația, a spus fiica lui Liviu Vârciu.

Intervenția a durat foarte puțin, iar tânăra a fost încântată de eficacitatea acesteia. Carmina este fiica lui Liviu Vârciu din relația actorului cu Ramona Teiceanu.

Cum se înțelege Liviu Vârciu cu fiica lui cea mare

Liviu Vârciu și Carmina care este acum adult cu acte în regulă, au o relație foarte apropiată tată-fiică. Liviu este mândru de fiica lui și ori de câte ori are ocazia vorbește numai în termeni laudativi despre ea. Carmina este o tânără foarte frumoasă, care seamănă leit cu mama ei, Ramona Teiceanu, fost model. Mama Carminei are 41 de ani, dar nu își arată deloc vârsta. Are un corp de invidiat și fiica ei se mândrește cu ea în fața prietenilor. Liviu a păstrat o relație bună cu mama Carminei despre care nu a spus niciodată nimic de rău. În prezent, Liviu Vârciu este căsătorit cu Anda Călin, cu care are un băiețel și o fetiță.

Comments are closed.