Media

Fiica lui Vadim Tudor, de urgență la spital. Ce i-au spus medicii

Fiica cea mai a lui Vadim Tudor a ajuns de urgență la spital după ce s-a accidentat la unul dintre membrele inferioare. Lidia a fost nevoită să renunțe la o emisiune tv la care era invitată tocmai din cauza acestui incident.

Fiica lui Vadim Tudor a ajuns la spital

Medicii au descoperit că Lidia are lichid la genunchiul stâng și i-au pus o orteză. Fiica cea mare a regretatului Vadim Tudor va trebui să aștepte câteva zile pentru ca lichidul să se resoarbă. Lidia i-a trimis un mesaj lui Cristi Brancu, explicând ce i s-a întâmplat și motivând astfel lipsa prezenței sale în emisiunea jurnalistului unde fusese invitată.

Am căzut în genunchiul stâng, nu pot să vin, sunt la radiografie, am apă la genunchi. Mi-au pus o orteză și în câteva zile ar trebui să se resoarbă. Am alergat după cineva și era o gură de canal denivelată și nu am mai simțit, a spus Lidia Tudor.

Cu ce se ocupă Lidia Tudor, după moartea Tribunului

În urma lui Vadim Tudor au rămas cele două fiice ale sale, pe care le iubea ca pe ochii din cap: Lidia și Eugenia, căreia îi spunea Jeni. Lidia este fiica cea mare, care a preluat revista România Mare, cu tot cu angajații ei. Tânăra a declarat recent că i-a fost foarte greu să înțeleagă ce are de făcut, după ce tatăl ei a părăsit această lume.

Citește și: Fiica lui Corneliu Vadim Tudor a ramas vaduva la nici 4 luni de la nunta. Declaratia socanta a Lidiei: “Eu nu am nicio treaba, serios…”

Ea și sora ei fuseseră răsfățate și deodată s-au trezit singure și nevoite să-și găsească un rost în viață. Din fericire, fetele lui Vadim Tudor s-au orientat rapid, Lidia fiind cea care conduce acum revista regretatului ei tată, în timp ce Eugenia face carieră în televiziune, îndeplinindu-și visul ei de mic copil.

Cu privire la revista România Mare, Lidia a declarat că este bucuroasă că aceasta se susține singură, ca prin minune, și că poate plăti salariile angajaților. Ea este convinsă că, de acolo de unde este, tatăl ei o protejează și o ajută în tot ceea ce face, la fel și pe sora ei mai mică.

Comments are closed.