Media

Filme la cinema în martie 2021. Ce premiere poți să vezi

Dacă ești pasionat de filme, iată care sunt premierele din martie 2021. Dacă cinematografele vor rămâne deschise și în luna a treia din an, vei putea alege dintre următoarele 13 filme.

Care este cel la care ai vrea să mergi la cinematograf?

Raya and the Last Dragon – premieră 5 martie

În Lumandra, tărâm aflat pe un Pământ redesenat, populat de o civilizație antică, războinica Raya este hotărâtă să găsească ultimul dragon în viață.

Friendsgiving – premieră 5 martie

Abby de-abia așteaptă să petreacă o cină liniștită de Thanksgiving împreună cu prietena ei cea mai bună, Molly. Dar planurile celor două prietene sunt aruncate-n aer când la cină li se alătură noul iubit al lui Molly și mama lui excentrică.

Promising Young Woman – premieră 5 martie

O tânără puternic traumatizată de un eveniment din trecutul ei, începe să se răzbune pe oricine o calcă pe bătături.

Another Round – premieră 5 martie

Patru buni prieteni, profesori de liceu, încearcă să afle dacă viețile lor se pot îmbunătăți prin menținerea unui nivel constant de… alcool în sânge.

Portrait de la jeune fille en feu – premieră 12 martie

Marianne este o pictoriță angajată să picteze potretul lui Héloïse, o tânără aristocrată întoarsă de la mănăstire, pe care o așteaptă un mariaj nedorit. Héloïse se opune destinului și refuză să pozeze. Marianne va fi nevoită să o picteze în secret.

Eden – premieră 12 martie

Éva este alergică la o mulțime de substanțe și particule, la poluare, unde radio și câmpuri electrice. Trebuie să trăiască absolut izolată de tot ce o înconjoară. Cea mai mică greșeală o poate ucide. Va fi dragostea salvarea ei?

Way Down – premieră 12 martie

Cel mai îndrăzneț jaf în cel mai bine păzit loc, Banca Spaniei, unde se ascunde una din cele mai valoroase comori care au fascinat de secole. Thom, un geniu al ingineriei, e hotărât să afle secretele seifului, și să pătrundă în adâncurile băncii.

Premiere cinematograf – martie 2021

The Comeback Trail – premieră 19 martie

Max Barber, un producător de film uns cu toate alifiile, are o datorie imensă la temutul mafiot Reggie Fontaine, după ce ultimul său film e o catastrofă la box-office. Acum, miza e chiar viața lui, așa că îi vine în minte o schemă.

Soul – premieră 19 martie

Visul profesorului de muzică, Joe Gardner (Jamie Foxx), este de a deveni cântăreț de jazz. Doar că, înainte de a se putea bucura de momentul care să îi deschidă această cale, are un accident în urma căruia ajunge într-un spațiu eteric, de tranziție.

The Croods: A New Age – premieră 26 martie

Preistoricii Croods sunt puși la încercare de familia rivală Bettermans, care pretind că sunt evoluați și mult superiori.

Godzilla vs. Kong – premieră 26 martie

În vreme ce organizația Monarch porneşte într-o misiune în cautarea unor indicii legate de orginea Titanilor, o conspiraţie ameninţă să şteargă de pe faţa Pământului aceste creaturi, indiferent dacă constituie sau nu o ameninţare la adresa oamenilor.

Nomadland – premieră 26 martie

Nomadland spune povestea unei femei de șaizeci și ceva de ani care, după ce pierde totul în timpul Marii Recesiuni, pornește într-o lungă călătorie prin vestul American servindu-se, ca un nomad modern, doar de camioneta ei.

DAU. Natasha – premieră 26 martie

Natasha lucrează la cantina unui institut de cercetare sovietic. Bea mult, îi place să vorbească despre dragoste și ajunge să se implice într-o aventură romantică. Serviciile de securitate intervin. O poveste despre violență radicală și provocatoare.

Comments are closed.