Media

Finala Asia Express 2021. Când este ultima ediție pe care toată lumea o așteaptă cu nerăbdare

Finala Asia Express 2021 bate la ușă! Mult a fost, puțin mai este și vom afla cu toții care sunt, de fapt, câștigătorii celui mai îndrăgit show de aventură de la Antena 1. Lupta pentru marele premiu este crâncenă, pentru că toți cei care au acceptat provocarea vieții lor. Au mai rămas în concurs echipele formate din: Cuza și Emi, Lidia Buble și sora ei, Estera, Eliza și Natanticu, Elwira și Mihai Petre.

Când va fi difuzată finala Asia Express 2021

Marea finală a sezonului cu numărul patru de Asia Express va fi difuzată pe Antena 1, duminică, 28 noiembrie. Atunci vom afla cine a intrat în posesia marelui premiu al competiției, în valoare de 30.000 de euro. Se vehiculează că echipa câștigătoare a acestui sezon este formată din Elwira și Mihai Petre, însă și în sezoanele trecute au existat tot felul de zvonuri care însă nu s-au confirmat în ziua finalei.

Sunt interesante speculațiile, dar cred că trebuie să vedem ce s-a întâmplat. Nu pot să spun despre zvonurile respective nimic, nici nu am ce să spun, a declarat Mihai Petre pentru Fanatik.

Ne putem aștepta ca oricare dintre echipele care se află acum în concurs să fie desemnată marea câștigătoare a show-ului de aventură. Doar patru echipe au mai rămas în concurs, celelalte fiind eliminate în diferite etape ale concursului.

Maria Speranța și-a câștigat mulți fani după competiția Asia Express

Ultima echipă care a plecat acasă este cea formată din Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța care și-a făcut mulți fani după această competiție. Cele două au format una dintre cele mai puternice echipe din acest sezon de Asia Express. Au reușit să ajungă atât de departe în concurs grație ambiției și determinării cu care au făcut toate probele. S-a observat, de asemenea, pe parcursul competiției, că actrița Adriana Trandafir și fiica sa au o relație specială și împreună pot muta munții din loc. 

Ele au declarat că nu pot spune că sunt prietene, dar nici mamă-fiică, ci pur și simplu este o combinație care le face să se înțeleagă de minune.

Finala Asia Express se va juca în Israel și va fi difuzată pe Antena 1 și AntenaPlay, pe 28 noiembrie 2021, de la orele 20:00.

Comments are closed.