Media

Finala Chefi la Cuțite, câștigătorul a fost ales. Narcisa câștigătoarea sezonului 9

Câștigătorul Chefi la Cuțite 2021 a fost ales miercuri, 16 iunie 2021, iar concurentul pleacă acasă cu un premiu în valoare de nici mai mult nici mai puțin de 30.000 de euro.

Narcisa a fost marea favorită a sezonului 9 Chefi la cuțite. De o vreme s-a tot vehiculat  că ea ar fi cea care primește faimosul titlu al emisiunii culinare.

Premiul cel mare a fost câștigat de Narcisa. Premieră în istoria show-ului Chefi la cuțite. Este pentru prima dată când câștigătorul ales este o femeie.

Câștigătorul Chefi la Cuțite din acest sezon. UPDATE

După 9 sezoane grele, al nouălea fiind cel mai greu, fiind dublu la număr de battle-uri s-a încheiat. Câștigătorul a fost ales după perfomanțele apreciate de cel mai strict juriu culinar din România.

UPDATE, ora 23:47 – Înscrierile pentru sezonul 10 Chefi la cuțite au început deja pe site-ul a1.ro.

UPDATE, ora 23:53 – Majoritatea concurenților din echipe au căzut de acord la faptul că Elena și Cătălin ar fi fost cei care ar fi putut primi nota zero, rar întâlnită.

Reamintim faptu că sezonul 9 este al doilea din istoria emisiunii în care finala a fost reprezentată de un concurent din toate cele trei echipe.

O altă perfomanță notabilă este că Elena este unul din puținii concurenți atât de tineri prezenți în finala show-ului și cu o șansă egală la titlul de câștigător al sezonului 9.

UPDATE, ora 23:51 – 17 confrutări, battle-uri, o semifinală și o finală.

„Prima probă a fost condusă de unul dintre concurenți, a doua probă a schimbat clasamentul, iar a treia probă, a decis câștigătorul. Unii jurați au dat note de 5 și alții zero”, a spus Irina Fodor.

UPDATE, ora 23:45 – Chef Scărlătescu a avut un discurs emoționant. Făcând referire la evitarea în viitor a discriminărilor unor concurenți care sunt de altă entie.

UPDATE, ora 23:35 – Banda se pune pentru ultima dată în mișcare. Câștigătorul va fi anunțat de Gina Pistol.

UPDATE, ora 23:31 – Câștigătorul a fost deja ales. Jurații au terminat de punctat a treia probă, urmează să aflăm cine este marele câșgător al sezonului 9.

UPDATE, ora 23:10 – Ultima probă s-a încheiat, farfuriile pleacă pentru ultima dată în acest sezon pe celebra bandă aducătoare de emoții și în această seară decernarea câștigătorului Chefi la cuțite, sezon 9.

UPDATEDe ce se vehiculează că Narcisa este marea câștigătoare Chefi la Cuțite 2021

UPDATE, ora 22:37 – Narcisa, Cătlin și Elena au terminat de pregătit Main Course-ul, care ajunge chiar acum pe masa juriului.

UPDATE, ora 22:27 – Narcisa este foarte bună pe coordonare și echipa ei este parcă mult mai bine înghegată ca restul.

Update 22:00 – Jurații au notat starterele concurenților, iar Cătălin, Elena și Narcisa împreună cu echipele lor s-au apucat de pregătit main course.

Update 21:23 – Concurenții mai au 40 de minute până la primul service, iar presiunea este tot mai mare. Toată lumea este impresionată de cât de mult muncește Victorina.

Update 20:55: Prima probă a finalei a început. Cei trei finaliști vor pregăti 15 porții pentru jurații invitați în emisiunea Chefi la Cuțite.

Update 20:36 – Fiecare concurent va avea 7 ajutoare în finala Chefi la Cuțite. Elena l-a ales pe Florin din echipa lui Florin Dumitrescu, iar Cătălin l-a ales pe Ștefan. Narcisa l-a ales pe Alexandru, din echipa din care au făcut amândoi parte.

Primul care a ajuns în marea finală a fost Cătălin Amarandei, din echipa lui Florin Dumitrescu, el fiind urmat de Elena Matei din echipa lui chef Sorin Bontea. A treia finalistă este Narcisa Birjaru, din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Marți seara finalișii au avut parte de o surpriză din partea Ginei Pistol. Aceasta a venit să îi vadă pe norocoșii care au reușit să își asigure un loc în marea finală Chefi la Cuțite.

”Am venit să vă iau în brațe, felicitări tuturor, felicitari Elena, felicitări Cătălin, felicitări Narcisa”, a spus Gina Pistol cu lacrimi în ochi, vizibil cuprinsă de emoții.

În această seară vom afla care este marele câștigător Chefi la Cuțite. Acesta va primi un premiu mult râvnit de 30.000 de euro.

Seara de marți s-a terminat cu ușoare tensiuni între concurenții emisiunii. Irina Fodor a dezvăluit faptul că cei trei finaliști vor fi ajutați la gătit de către ceilalți concurenți din sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite.

Mulți concurenți au contestat prezența Narcisei Birjaru, dar și a Elenei Matei în finală, așa că Irina Fodor s-a văzut nevoită să calmeze spiritele. Ștefan, cuțitul de aur al lui Chef Florin Dumitrescu, a fost cel mai revoltat. Acesta a făcut o declarație supărătoare la adresa celor două concurente.

„Nu cele două fete ar fi trebuit să ajungă în semifinală. Ar fi trebuit să ajungă în finală niște oameni care au demonstrat că au muncit și că au făcut niște farfurii mișto”, a spus el vizibil deranjat de situație.

Florin Dumitrescu s-a arătat dezamăgit de comportamentul lui Ștefan și mai ales de faptul că și-a trădat echipa. Acesta a ținut să precizeze că Narcisa și Elena sunt pe drept în finală, iar faptul că Ștefan a ales să lucreze cu Chef Sorin Bontea pentru meniul marei finale este o mare trădare.

Comments are closed.