Media

Finala Survivor România – sezonul 2. În sfârșit, Kanal D a anunțat oficial ziua în care aflăm câștigătorul

Finala Survivor România – sezonul 2 va avea loc pe data de 10 iulie. Atunci vom afla care este concurentul ce va intra în posesia marelui premiu de 50.000 de euro. Competiția a intrat pe ultima sută de metri, iar Kanal D a anunțat ziua în care va fi deznodământul sezonului cu numărul 2.

Finala Survivor România va avea loc pe 10 iulie

Finala Survivor 2021 va putea fi urmărită sâmbătă, 10 iulie, de la orele 20.00, pe Kanal D.

Mult a fost, puțin mai este. Finala Survivor România va avea loc pe 10 iulie 2021. Kanal D a anunțat în mod oficial. După jumătate de an, show-ul se apropie de final. Tensiunea atinge cote maxime, pentru că au rămas puțini concurenți. Toți sunt bun, fiecare vrea să câștige și este dispus să dea tot ce are mai bun pentru a intra în posesia premiului în valoare de 50.000 de euro.

Cine se luptă pentru marele premiu la Survivor România

După jumătate de an de competiție, la Survivor au rămas cinci concurenți care vor intra la jocurile individuale și implicit direct în cursa pentru marele premiu.

De la Faimoși au rămas: Elena Marin și Zannidache

De la Războinici au rămas: Maria, Albert, Marius și Andrei.

Urmează zile de foc la Survivor România! Concurenții rămași în concurs au ajuns într-un punct pe cât de aducator de satisfacție, pe atat de dramatic, practic ei sunt la un pas de a câștiga Marele Trofeu, iar tensiunea este incredibilă pentru fiecare dintre ei. E dificil de apreciat cine va reuși performanța de a câstiga trofeul, a spus prezentatorul Survivor, Daniel Pavel.

În ultima ediție de săptămâna trecută de la Survivor România a fost eliminat Sebastian Chitoșcă. Faimosul s-a duelat în voturi cu Elena Marin, iar cea din urmă a fost mai susținută de publicul telespectator.

Așa se face că Sebastian a plecat acasă înainte de probele individuale. Concurentul avea șanse mari să câștige concursul, fiind un bun sportiv, dar nu a avut norocul de a trece peste acest hop.

Următoarea ediție a concursului Survivor va fi difuzată de Kanal D, joi, 1 iulie 2021, de la orele 20.00.

Comments are closed.