Media

Finaliști Chefi la cuțite sezonul 9: Cătălin, Elena, Narcisa au prins un loc în marea finală

Chefi la cuțite a ajuns la final, au fost aleși cei trei concurenți, care vor avea sanșa să fie în marea finală Chefi la cuțite sezonul 9.

Finaliștii Chefi la cuțite sunt

UPDATE – Ștefan: „Nu am vorbit cu Elena pe parcursul competiției despre finală ci am vorbit după ce s-a aflat cine este în finală. Am fost naiv că am discutat aceste lucruri prea devreme”, a ținut să  clarifice Ștefan după ce Chef Florin Dumitrescu a fost dezamăgit de complotul cu echipa verde.

UPDATE – Irina Fodor a fost nevoită să calmeze tensiunile dintre concurenți care contestau prezența în finală a Narcisei și Elenei, despre care restul din echipa albastră are părerea că nu-și meritau locul.

Chef Florin Dumitrescu a ținut să sublinieze că Narcisa și Elena sunt pe drept în finală și pe meritorul lor, făcându-l pe Ștefan să se oprească din jigniri.

UPDATE – ȘTEFAN, cuțitul de aur al lui Chef Florin Dumitrescu, a trădat echipa albastră și a fost de acord să lucreze cu Chef Sorin Bontea pentru meniul marei finale.

  • Cătălin
  • Elena
  • Narcisa, despre care se spune că ar fi marea câștigătoare Chefi la cuțite sezonul 9.

Este a doua oară în istoria Chefi la cuțite când toate echipele au 1 reprezentat în marea finală.

Munca enormă din sezonul 9 n-a fost în zadar și iată ca vocea internetului a avut dreptate, Narcisa a ajuns cel puțin în finala show-ului.

Rămâne de văzut dacă va fi și marea câștigătoare a sezonului 9.

Echipele pentru Marea finală Chefi la cuțite

Cei trei finaliști își vor alege echipa cu care vor păși în marea finală. Echipa este aleasă de concurentul finalist, cu concurenți din semifinală.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.