Media

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel cere ajutor pe Facebook. David este într-un mare impas

David Pușcas, băiatul adoptat de Luminița Anghel a ajuns într-un mare impas. Tânărul trebuie să-și schimbe buletinul și nu poate pentru că nu are cine să-l ia în spațiu. David locuiește singur, într-o garsonieră închiriată în București și spune că se simte singur.

Ce problemă are David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel

Tânărul a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj în care cere sfatul prietenilor săi virtuali. David spune că și-a pierdut buletinul în urmă cu câteva luni, timp în care a avut un document provizoriu, pe care nu îl mai poate folosi. Băiatul înfiat de Luminița Anghel își dorește să-și schimbe actul de identitate, dar pentru asta are nevoie să fie luat în spațiu de către cineva. David spune că este singur, nu are o familie, și nu știe ce să facă în această situație.

Acum câteva luni buletinul meu a fost pierdut unde eram în spațiu la niște cunoștințe vechi, foști prieteni de familie ai mamei whatever. Acum am buletin provizoriu, dar nu prea este ok cu el și îmi doresc un buletin normal, dar ghinionul este că nu am o familie căreia să-i pese și întrebarea mea este ce fac în această situație dacă eu nu am pe nimeni să mă ia în spațiu, a scris David Pușcaș pe Facebook.

David Pușcaș are 22 de ani și locuiește singur într-o garsonieră din București. De fiecare dată când are ocazia spune că este al nimănui, că nu are o familie, că nimănui nu-i pasă de el. Cândva, însă, a avut o relația bună cu familia, cu mama lui. Luminița Anghel l-a adoptat când era mic, dar problemele au apărut când băiatul a devenit adolescent.

Separarea dintre el și mama lui s-a produs încet. Potrivit SpyNews, într-un interviu mai vechi, Luminița Anghel a declarat că l-a ajutat întotdeauna și că i-a închiriat, într-un singur an, cinci garsoniere. Din cauza faptului că ar fi un copil rebel, David nu se înțelegea cu proprietarii și pleca din locuință, rămânând ca Luminița să meargă și să strângă în urma lui.

Comments are closed.