Media

Fiul de suflet al lui Petrică Mîţu Stoian, în lacrimi la mormântul artistului. Tânărul este răpus de durere: “Aş avea multe să-i spun!”

Moartea lui Petrică Mâțu Stoian a șocat o țară întreagă. Nimeni nu se aștepta la un sfârșit atât de timpuriu și tragic, dar se pare că boala a fost mai puternică. Toată lumea îl plânge acum, familie, apropiați, fani. Printre cei mai marcați  de tragedie se numără fiul de suflet al artistului, care nu poate accepta ideea că și-a pierdut mentorul.

Fiul de suflet, îngenuncheat la mormântul lui Petrică Mâțu Stoian

Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, a mers la mormântul regretatului interpret de muzică populară, la trei luni de când acesta s-a stins din viață. Tânărul este complet șocat de cele întâmplate și nu înțelege cum de s-a ajuns la o asemenea tragedie, când artistul nu dădea semne că nu ar fi bine.

În ziua în care s-au împlinit trei luni de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian, fiul său de suflet și familia lui au mers la mormântul regretatului solist. Tânărul spune că simte că a pierdut un membru din familie, pentru că relația lor a fost mereu una specială și nu s-au tratat ca doi colaboratori, ci l-a considerat pe artist al doilea tată, care i-a fost mereu alături cu sfaturi și pe care nu îl va putea uita niciodată.

“Îmi este foarte greu deoarece a fost parte din familia mea, iar în momentul în care pierzi pe cineva drag, durerea este foarte mare.”, a declarat tânărul pentru wowbiz.ro.

Alin avea multe să-i spună lui Mâțu

Alin spune că nu poate trece peste cele întâmplate, mai ales din cauza faptului că mai avea multe să-i spună mentorului său. Dacă ar mai putea acum, i-ar spune cât de mult îl prețuiește și i-ar mulțumit pentru tot ce a făcut pentru el și pentru cariera sa aflată în plină ascensiune. Aveau planuri mari împreună pe care, însă, nu au mai apucat să le ducă la bun sfârșit.

“Aș avea multe să-i spun, în primul rând i-aș mulțumi pentru tot ceea ce a făcut pentru mine, i-aș spune cât de mult îl prețuiesc și cât de greu îmi este fără dumnealui.

Sunt sigur că m-ar îmbărbăta și mi-ar spune: ‘Nene, omoară-i cu meseria, ai grijă de tine, te pupă nenea și te iubește.’ Așa cum îmi spunea de fiecare dată.”, a mai spus Alin Gabriel pentru sursa citată.

Alin Gabriel a mai spus că el și Petrică Mîțu Stoian urmau să colaboreze la o melodie, un duet tată-fiu. Tânărul nu a abandonat acest proiect, ci îl va duce la sfârșit singur, pentru că nu poate găsi nicio persoană care să îl înlocuiască pe Petrică Mâțu Stoian.

Comments are closed.