Media

Fiul lui Petrică Cercel are și el probleme de sănătate. Ionuț nu mai poate cânta

Petrică Cercel a plecat din această lume astăzi, după o luptă grea cu nemiloasa boală a momentului. Celebrul manelist este plâns de o țară întreagă, dar mai ales de familia îndurerată care spera că se va vindeca. Ceea ce puțini știu este că și fiul lui, Ionuț Cercel, are probleme de sănătate care îl împiedică să mai cânte.

Ionuț Cercel s-a lăsat de cântat

Ionuț Cercel, fiul regretatului Petrică Cercel, a fost considerat mult timp copilul-minune al manelelor. Încă de când era doar un puștan s-a remarcat în industria muzicală și a scos hit după hit. A adunat o mulțime de fani datorită timbrului său special și a cunoscut un succes imens.

Dacă în anii 2000 rupea scenele alături de manelişti celebri la doar 12 ani, de câțiva ani s-a reprofilat. A fost nevoit să renunțe la cântat din cauza unor probleme de sănătate. Astfel, la sfatul medicului, a încheiat orice colaborare muzicală vocală și și-a găsit altceva de făcut.

Deși au trecut deja câțiva ani de când a fost sfătuit de medici să întrerupă activitatea artistică pentru a-și proteja vocea, dar tot nu s-a găsit o soluție pentru acea afecțiune. Mai exact, Ionuț Cercel are probleme la voce, care nu pot fi rezolvate, deși a mers la mulți medici; nimeni nu are un răspuns. Atât el, cât și tatăl lui, Petrică Cercel, sperau că Dumnezeu va face o minune și îl va readuce pe scenă pe tânăr.

”Am fost la mai mulți doctori, dar n-au știut să-mi dea un răspuns concret. Sunt conștient că Dumnezeu mă va aduce din nou pe scenă.”, a spus Ionuț Cercel.

Petrică Cercel, relație specială cu fiii săi

Petrică Cercel a fost mereu rezervat când vine vorba despre familia lui și nu i-a plăcut să expună chestiile personale. Regretatul manelist spunea mereu că se consideră cel mai împlinit bărbat din lume pentru că are trei copii și cinci nepoți, o soție minunată și o carieră de succes.

Petrică era un familist convins și își iubea mult familia. Pe toți fiii săi i-a ajutat să-și contureze o carieră și a vrut să-i vadă bine. Doi dintre ei i-au călcat pe urme și acum vor duce mai departe numele său și numeroasele piese pe care le-a scos în timpul vieții.

Petrică a avut o relație specială cu fiii săi și își iubea mult cei cinci nepoți. De când a devenit bunic radia de fericire și spunea că ar fi dispus să renunțe la orice pentru micuți, totul ca să-i vadă fericiți.

”Pentru noi familia înseamnă absolut totul. Ne place să fim uniți, nepoții îmi umplu sufletul. E cel mai frumos sentiment să fii bunic. Sunt ochii mei. Orice vor nepoții mei au la dispoziție. Mă las eu la zero, să fie ei fericiți. Iubim siplitatea, nu suntem fasonați. Îmi iubesc nevasta și o respect, nu vreau să o fac să își facă filme, dar fetele toate sunt geloase, mai ales cea a lui Ami”, a spus Petrică Cercel, în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”.

Comments are closed.