Media

Fiul lui Prigoană s-a însurat! De ce nu s-a implicat deloc în organizarea nunții de lux: “Nu primesc invitație, nu mă prezint!”

Silviu Prigoană a devenit socru mare! Fostul politician a luat parte la unul dintre cele mai importante evenimente din viața sa și a fiilor lui. Deși toată lumea s-ar fi așteptat ca el să organizeze merele eveniment, se pare că nu s-a implicat cu nimic, ci a stat deoparte.

Silvius Prigoană s-a căsătorit

Silvius Prigoană s-a căsătorit cu Georgiana, iubita lui, iar nunta a fost una de lux, cu invitați de seamă. Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu este în culmea fericirii că a devenit socru mare, dar nu s-a implicat prea mult în eveniment, așa cum toată lumea s-ar fi așteptat.

Vezi și: Cele mai negre cumpene din viața lui Silviu Prigoană. Dezvăluiri cutremurătoare

Nu au fost publicate prea multe imagini cu fastuoasa nuntă, ci doar câteva filmări din timpul petrecerii, dar fără a-i surprinde, însă, pe miri. A fost ceva restrâns, cu doar 150 de persoane, așa cum declarat Prigoană în urmă cu puțin timp. Mai mult, acesta a lăsat de înțeles că nu vrea să îi deranjeze pe tinerii căsătoriți, Motiv pentru care nu va interveni cu niciun fel de idee sau comentariu, ci îi va lăsa să organizeze totul după propriul lor plac.

„Vom avea vreo 150 de invitați, nu știu. Ei știu mai exact despre ce e vorba, nu m-am băgat în povestea asta. Eu, ca de obicei, stau deoparte. Primesc invitație, mă prezint, nu primesc invitație, nu mă prezint”, spunea Silviu Prigoană la Antena Stars.

Cine este nora lui Prigoană

Printre invitații de seamă care le-au fost alături lui Silvius și Georgianei s-a numărat și Angela Rusu, Dan Bittman, dar presa nu a putut avea acces la imagini cu cei doi tineri proaspăt căsătoriți vineri.

Cei doi tineri, Silvius și Georgiana, se iubesc de mulți ani. Este româncă, dar mulți ani a locuit în Austria, acolo l-a cunoscut și pe soțul ei. Cei doi au stat mult timp separați și aveau o iubire la distanță din cauza jobului solicitant al tinerei, dar au decis că cel mai bine este să rămână în România.

 

Comments are closed.