Știri

Flavia Groșan a ieșit în ropote de aplauze de la audieri. Ce s-a întâmplat la Colegiul Medicilor

Comisia de Etică din Colegiul Medicilor Bihor a decis că medicul Flavia Groșan poate profesa în continuare deoarece nu poate fi vorba despre malpraxis în situația ei. Totuși, ea va trebui să se abțină de la declarații controversate în spațiul public.

Flavia Groșan a fost așteptată în aplauze la ieșirea de la Colegiul Medicilor

Cel mai controversat medic zilele acestea este pneumologul Flavia Groșan care, din pricina unor declarații cu privire la schema de tratament pentru Covid-19 administrată în spitalele României, a fost chemată la audieri de către Colegiul Medicilor.

Astăzi instituția a decis că medicul din Oradea nu a a făcut malpraxis și nu are de ce să primască vreo sancțiune. Totuși, Flavia Groșan ar trebui să se abțină de la alte declarații acide pentru că ar putea ajunge la Comisia de Disciplină care are puterea să o sancționeze.

La ieșirea de la audieri dr. Groșan a fost primită în ropote de aplauze, iar printre cei care au așteptat-o s-a numărat și Mihai Gâdea, căruia medicul i-a mulțumit pentru prezență și sprijin.

Flavia Groșan a fost scurtă în declarații însă i-a asigurat pe toți cei care au venit să o susțină că le va fi în continuare alături și că nu se simte vinovată de nimic, nu îi este rușine cu trecutul ei și se simte curată.

“Mă uit în spate şi nu-mi este ruşine cu ce am făcut”, a spus dr. Flavia Groşan, luni, la intrarea la Colegiul Medicilor.

Medicul pneumolog Flavia Groşan susţine că tratează infecția cu noul coronavirus ca pe o pneumonie atipică, cu antibiotic, chiar şi prin telefon sau online, ca să nu-i pună pe drumuri pe cei bolnavi rău. Ea nu a dorit până în prezent să facă precizări mai clare despre schema pe care o folosește, însă susține că este uan foarte ieftină cu medicamente aprobate și utilizate de zeci de ani.

Comments are closed.