Știri

Flavia Groşan, întâmpinată cu flori și aplauze la audieri

Flabia Groșan a ajuns la audieri la Colegiul Medicilor, unde i se vor pune întrebări despre afirmațiile pe care le-a făcut în ultima vreme cu privire la modul în care i-a vindecat pe pacienții care sufereau de coronavirus. Medicul a ajuns acum la audieri, unde a fost așteptată de unii dintre susținătorii ei, care au întâmpinat-o cu flori și aplauze.

Flavia Goșan, susținută la audieri

Flavia Groșan este unul dintre cele mai controversate personaje ale momentului. Medicul pbneumolog din Oradea a devenit cunoscut după ce a declarat că a tratat 1.000 de bolnavi de Covid “fără spitalizare”, după propria sa schemă de tratament. De atunci, oamenii s-au împărțit în două tabere: cei care o blamează și cei care o felicită pentru performanța despre care vorbește.

Declarațiile specialistului au făcut vâlvă în mediul online, atât în rândul colegilor săi, cât și în rândul altor oameni. Medicul a declarat că  a vindecat “aproape o mie de pacienţi cu Covid, cu diferite stadii ale bolii”, “fără spitalizare”, tratând infecţia ca pe o “pneumonie atipică”, în timp ce în spitale, oamenii nu ar primi un tratament la fel de eficient precum acesta.

De aici, ea crede că a fost reclamată de către alți medici, motiv pentru care se află acum la audieri. Acolo, ea a fost așteptată de susținătorii ei, care au aplaudat-o și i-au oferit flori, semn că sunt mândri de felul în care ea își face meseria și poate chiar au avut parte de ajutorul ei.

Așteptată acolo de reporteri, Flavia Groșan nu a vrut să dea prea multe detalii despre situația în care se află, ci doar le-a mulțumit oamenilor pentru sprijin, pentru florile pe care i le-au oferit și a transmis că nu îi este rușine cu nimic din ce a făcut până acum. Din contră, se mândrește cu reușitele sale.

“Mă uit în spate şi nu-mi este ruşine cu ceea ce am făcut. Atât vă spun!”, a spus dr. Flavia Groşan, luni, la intrarea la Colegiul Medicilor.

Comments are closed.