Media

Flavia Mihășan, simptome ciudate în timpul sarcinii. Fosta asistentă TV are coșmaruri: “Nu pot să dorm!”

Flavia Mihășan este una dintre cele mai cunoscute asistente TV din țara noastră. Fosta vecină de la Neatza cu Răzvan și Dani trăiește acum cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și este extrem de fericită. Frumoasa dansatoare este din nou însărcinată, dar se pare că întâmpină ceva probleme de data aceasta, în special noaptea, când nu poate dormi din cauza coșmarurilor.

Flavia Mihășan, probleme cu sarcina

Flavia Mihășan anunța în luna decembrie a anului trecut că va deveni mamă pentru a doua oară. La scurt timp după prima naștere, fosta asistentă de la Neatza se pregătește să aducă pe lume cel de-al doilea băiețel. Nașterea a ajuns acum la cel de-al treilea trimestru și nu mai este mult până când Flavia își va vedea băiețelul.

Asistenta trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, însă se confruntă și cu ceva probleme. Se pare că au revenit simptomele din primul trimestru de sarcină și s-a instalat foarte mult și oboseala.

Mai mult, Flavia nu mai poate dormi deloc în timpul nopții și este foarte agitată. Visează urât, are mai mereu coșmaruri și programul ei de odihnă a fost foarte dereglat.

„Simt că obosesc mult mai repede decât înainte. S-au întors anumite simptome și schimbări hormonale din trimestrul întâi, obosesc foarte repede, nu mai pot să mă aplec pentru nimic. Nu mai pot să dorm ca înainte, adică profund, am foarte multe vise și multe coșmaruri. În timpul nopții mă mut de pe o parte pe alta foarte des pentru că nu pot să dorm. Loviturile bebelușului sunt extrem de multe și de puternice, pur și simplu este activ constant.”, a dezvăluit Flavia.

Mai mult, Flavia spune că are și gingiile foarte umflate, sângerează și pielea este foarte deshidratată, astfel încât i-au apărut bubițe și răni pe corp și are mâncărimi mari.

Ce nume a ales Flavia pentru copil

Flavia a dezvăluit că va naște prin cezariană și de această dată. La prima naștere s-ar fi chinuit peste 12 ore pentru a naște natural, a făcut sport, exerciții de respirație, dar nu a reușit și medicii au apelat la cezariană.

Flavia s-a gândit deja la ce nume va purta copilul ei. La fel ca la Carol, ea alege să dezvăluie numele abia după ce va naște. Fosta asistentă TV promite că va fi ceva cu totul și cu totul special, iar cel de-al doilea nume va fi românesc, așa cum a procedat și prima dată.

„Da, ne-am gândit la nume. Îl avem deja, dar cum am făcut și cu Carol, o să îl facem public după ce se naște. Am tot încercat să vedem cam ce i s-ar potrivi. Nouă ne place ideea asta de nume cumva românești. Al doilea nume e chiar românesc”, a declarat Flavia Mihășan pentru Antena Stars.

Comments are closed.