Media

Florin Călinescu a semnat un nou contract. Actorul are nevoie de angajați

Florin Călinescu este unul dintre cei mai cunoscuți actori și oameni de televiziune din țară. De curând a anunțat că se retrage de la ProTV și pregătește proiecte interesante la alte posturi TV. Acum, Călinescu aduce în atenția tuturor că a semnat un nou contract și că va oferi consultanță și consiliere pentru mai multe televiziuni.

Florin Călinescu revine în forță

Florin Călinescu a șocat pe toată lumea când a anunțat că pleacă de la ProTV. Fanii s-au obișnuit să-l vadă la unele dintre cele mai importante emisiuni și să îi audă vocea la cele mai interesante reclame și prezentări. Deși s-a retras de la postul TV care l-a găzduit de mai bine de 20 de ani, a pregătit proiecte interesante.

Florin Călinescu anunță acum nu mândrie că a reușit să semneze un nou contract. Anunțul a fost făcut de actor pe pagina sa oficială de Facebook, unde își ține mereu fanii la curent cu tot ce se petrece. Astfel, el anunță că va oferi consultanță și consiliere pentru mai multe televiziuni, contribuind astfel la rebranduirea lor.

Florin Călinescu vrea să aibă propriile proiecte

Florin Călinescu a precizat că este mândru de noul drum pe care a pornit, pentru că își dorea de mult timp să fie el cel care șlefuiește un proiect, nu se angajează să ducă mai departe munca altora.

„Niște buni prieteni s-au gândit și ei să ne încrucișăm destinele și să o iau de la zero. Nu am nicio teamă, nicio frică. Genul meu e să construiesc, decât să mă dau pe tobogane construite de alții bine judecate de ei și pentru distracția unor audiențe. Am dat un anunțul și cred că nu s-a înțeles foarte bine și atunci vreau să explic rar și pe îndelete’, a spus Florin Călinescu într-un live pe care l-a făcut pe Facebook.

Deși mulți s-au gândit că își va face propria televiziune, actorul a anunțat clar că nu este vorba de așa ceva, pentru că ar fi mult prea costisitor. Călinescu a explicat că probabil va participa și la ceva emisiuni, dar în principal va duce la un alt nivel televiziuni care deja există și are nevoie de angajați pentru asta. A precizat că are nevoie de oameni entuziaști, care să lucreze cu drag.

Comments are closed.