Media

Florin Călinescu, cel mai misterios actor. Care sunt cele mai mari secrete ale sale

Florin Călinescu este printre cei mai iubiți actori din țară. Celebrul om de televiziune se bucură de mare succes de ani buni și a ajuns să aibă o carieră înfloritoare. Și-a anunțat plecarea de la ProTV, dar promite o mulțime de surprize pentru fani.

El în sine este un om surprinzător, despre care aflăm în timp lucruri interesante. Înainte de actorie, se pare că alta a fost marea lui pasiune. Ce alte hobby-uri mai are actorul.

Florin Călinescu, totul despre fotbal

Florin Călinescu este una dintre cele mai longevive prezențe din televiziunea românească. Cu toții îl știm de la TV și îl apreciem pentru talentul său, dar puțini știu ce meserie ar fi trebuit să aibă, de fapt, marele actor al României.

Florin Călinescu a dezvăluit că atunci când era mic și-a dorit să devină fotbalist. Se antrena de la o vârstă fragedă și visa să facă performanțe în acest domeniu, dar se pare că norocul nu a fost de partea lui. Cariera lui de fotbalist s-a sfârșit repede, la vârsta de 13 ani, în urma unui accident foarte grav.

În timp ce se afla pe teren, într-un meci, un jucător mult mai mare decât el, atât fizic cât și în ceea ce privește vârsta, l-a lovit și s-a accidentat grav. De atunci, totul a luat sfârșit pentru el și a trebuit să se reorienteze. Astfel, a descoperit actoria și a mers pe acest drum.

„Am jucat fotbal la pitici, juniori, juniori republicani, tineret. Jucam pe dreapta. Eram fundaș. Noi jucam la 12 ani și erau unii care evoluau contra noastră cu păr pe piept, niște uriași de mi-au rupt piciorul.

Jucam cu Electromotorul, CFR, Vulturul Jimbolia… Am avut meniscul rupt de la 13 ani și acolo s-a terminat totul.  Atunci a început să-mi placă teatrul și am mers pe asta”, a mai spus Florin Călinescu.

Florin Călinescu iubește bucătăria

Florin Călinescu este un actor memorabil, dar se pare că are mai multe pasiuni. Am aflat că și-ar fi dorit să urmeze o carieră în fotbal, dar viața a avut alt plan pentru el, dar se pare că îi place să facă mai multe lucruri în timpul liber.

Actorul este un mare gospodar și îi place să se ocupe de grădină, să aibă tot felul de recolte. De altfel, are și câteva păsări, dar îi place mult să gătească. Viața l-a învățat cu greul de mic și, pentru că nu a avut sprijinul unor persoane importante pentru el, a fost nevoit să se descurce singur. Dacă nu ar fi devenit actor, cu siguranță era bucătar, pentru că poate găti orice dacă este nevoie.

“Petrec cât mai mult timp liber acasă și în tot felul de activități care țin de acest aspect. Mă ocup de grădină, păsări, citit, bucătărie. Nu sunt monden, nu mă duc la mare, nu stau la plajă, nu mă duc la sală. Îmi place să gătesc și gătesc orice. Am crescut într-un anume fel, încât a trebuit să mă ocup destul de devreme de mine însumi, tocmai pentru că mi-a lipsit din copilărie prezența unor membri ai familiei. Dacă ar fi să o iau de la început, m-aș face bucătar”, a declarat Florin Călinescu.

Comments are closed.