Media

Florin Călinescu, despre cea mai grea lovitură de la viață: cancerul. Cum a reușit actorul să se vindece de boala nemiloasă

Florin Călinescu este unul dintre cei mai mari actori ai țării. Celebrul jurat de la Românii au talent a vorbit mereu despre viața lui și greutățile prin care a trecut, dar această experiența a fost cea mai dură. A fost diagnosticat cu cancer de piele, iar vindecarea a fost o minune.

Florin Călinescu, despre lupta cu cancerul

Florin Călinescu a avut o viață de poveste, dar una dintre cele mai triste povesti pe care le poate trăi un om. Actorul a primit multe lovituri, printre care pierderea soției, despre care toată lumea știe, dar și diagnosticul primit în urmă cu trei ani: cancer de piele. De curând, acesta a spus în cadrul unui interviu cum a aflat de diagnostic, dar și cum a reușit să scape de boală.

Actorul a mers la control după ce a observat ceva ciudat la nas, care nu se vindeca deloc. Acolo, medicii i-au pus diagnosticul dur de cancer de piele, dar a încercat să își mențină calmul și nu a disperat. După ce a primit verdictul, Florin Călinescu a dorit să facă tot posibilul pentru a se vindeca, să lupte pentru viața lui.

Vezi și: Singurele imagini cu soția lui Florin Călinescu. Anmary a murit chiar de ziua ei

A apelat la microchirurgia Mohs, o tehnică revoluționară în tratarea afecțiunilor de piele, iar tratamentul a mers perfect. Cel mai dureros moment a fost când chipul i s-a schimbat complet din cauza nasului umflat, motiv pentru care a stat numai în casă aproape un an.

“N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. cum sunt bine, dar vreun an de zile nu cred că ar fi fost plăcut să mă vadă cineva. În primul rând, timp de trei luni am avut nasul triplu, ziceai că m-am bătut cu Mayweather”, a dezvăluit actorul.

De ce a dispărut Florin Călinescu din lumea publică

În ultima vreme, actorul a încercat să stea departe de lumina reflectoarelor și a luat o pauză de la tot. În tot acest timp au apărut multe zvonuri, unele dintre ele chiar că ar fi murit. A încercat să ignore toate răutățile și s-a concentrat pe lucrurile care îl fac fericit cu adevărat și îi aduc liniștea.

Te-ar putea interesa și: Florin Călinescu, cel mai misterios actor. Care sunt cele mai mari secrete ale sale

Actorul a trecut peste problemele de sănătate și are mai multă grijă de el acum. Încearcă să stea departe de presă și televiziune, dar își continuă proiectele și activitățile în care este implicat. Florin Călinescu este bine acum și foarte activ, dar preferă să stea departe de bârfă și răutăți, să nu mai dea nimănui motiv de bârfă.

Comments are closed.