Media

Florin Călinescu la Românii au talent: “Am senzația că am văzut câștigătorul sezonului 11”

O nouă ediție Românii au talent a fost difuzată luni, 1 martie, la Pro TV. În cadrul emisiunii a fost oferit cel de-al șaselea Golden Buzz din acest sezon. O fetiță de doar 11 ani a reușit să-i lase fără replică pe jurați, după ce a arătat cât este de talentată. După prestația sa de excepție, Florin Călinescu a spus că are senzația că a văzut câștigătorul acestui sezon de Românii au talent.

Al șaselea Golden Buzz la Românii au talent

Concurenta de la Românii au talent care a primit Golden Buzz-ul în ediția din 1 martie 2021, se numește Ana-Maria Mărgean și are 11 ani. A avut o prestație incredibilă, de care membrii juriului au fost profund impresionați. Andra a fost cea care a apăsat butonul magic și a trimis-o pe Ana-Maria direct în semifinala concursului.

„Nu mai scăpați de noi. Trebuie să veniți în semifinală, direct. Ești de aur”, i-a spus Andra.

Fetița a venit la Românii au talent cu păpușile și a făcut un număr de ventrilocie. Ea a spus că și-a dorit de mult să ajungă în acest concurs și a și vorbit despre pasiunea sa care a trimis-o în semifinala concursului de talente.

Ana-Maria a descoperit arta ventrilociei în urmă cu doi ani, de pe YouTube. De un an a luat lucrurile în serios și lucrează cu Crina Svobodă. Prima ei păpușă a fost Dragonul Cerasela, o marionetă pe care o avea de la unul dintre frățiorii ei.

„Anul trecut de ziua mea am primit-o pe Lizzy și am devenit cele mai bune prietene. Eu rețin repede, am ureche muzicală. Părinții mei au văzut asta și m-au dus la canto”, a spus Ana-Maria la Românii au talent.

Smiley a spus că nu îi vine să creadă ce a reușit să facă fetița pe scena Românii au talent, iar Florin Călinescu a declarat că are senzația că a văzut câștigătorul sezonului 11. Actorul a spus că acesta este de departe cel mai spectaculos număr pe care l-a văzut.

Românii au talent se vede la Pro Tv, în fiecare vineri și luni, de la ora 20.30. Marele premiu este în valoare de 120.000 de euro.

Comments are closed.