Media

Florin Călinescu pleacă de la Pro Tv. Motivul pentru care nu va mai fi în juriu la Românii au Talent

Știre neașteptată duminică noapte din partea lui Florin Călinescu, care a publicat pe pagina personală de Facebook anunțul că nu va mai fi văzut la Pro TV.

Călinescu „a aruncat bomba”, însă nu a dat detalii despre plecarea sa, făcând referire doar la colaboarea cu actualul management al stației de televiziune.

“Cu oarecare părere de rau, vă anunț că renunț la colaboarea cu actualul management al PRO TV. Deci, si la” Românii au talent. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995”, a fost mesajul actorului, postat pe Facebook.

Reacția Pro TV la plecarea lui Florin Călinesc

“Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România”, au transmis, pentru CLICK, reprezentanții PRO TV.

Florin Călinescu a fost juratul emisiunii Românii au Talent din 2015, înocuindu-l pe Bebe Cotimanis.

“Am dat concurs și, dintre mai mulți concurenți, m-am mirat și eu că am avut această ocazie. Talentul meu este să vorbesc oamenilor. Mi-a fost dor de oamenii cărora mă adresam. Ma întrebau pe stradă ce fac și când revin. Românii au mai mult talent decât alte popoare. Nu am putut să refuz invitația “, declara Florin Călinescu, la acel moment.

Florin Călinescu a prezentat “Ora șapte, bună dimineața” (1996), “Chestiunea zilei’ (1996-2000) sau “Procesul etapei” (2003).

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.