Media

Florin Călinescu, primele declarații după plecarea de la Pro TV: „Spiritul Pro nu mai există!”

Plecarea lui Florin Călinescu de la ProTV este cea mai în vogă știre a momentului. După mai bine de două decenii de activitate la acest post TV, celebrul actor a decis să se retragă și să meargă pe alt drum. Astăzi a făcut primele declarații despre alegerea lui, care a șocat pe toată lumea.

Florin Călinescu nu se mai regăsește la ProTV

Vestea că Florin Călinescu pleacă de la ProTV a șocat o țară întreagă. Românii s-au obișnuit să-i audă vocea celebrului actor la postul TV în fiecare zi și plecarea lui a lăsat un gol în sufletele celor care au crescut cu el și iubeau Românii au talent. Cu toții ne așteptam să iasă la pensie de la ProTV, dar nu a fost așa.

Actorul a anunțat încă de ieri că se retrage din echipa Pro, precizând că va oferi explicații cu altă ocazie. Astăzi, însă, a explicat cu lux de amănunte ce l-a determinat să recurgă la acest gest.

Maestrul Călinescu spune că postul nu mai este ce era în trecut și că schimbarea care a avut loc acolo l-a făcut să se retragă. El mărturisește că au dispărut energia din trecut, emoțiile pe care le simțea cu fiecare apariție și intervenție și că nu se mai regăsește în niciun format.

“Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani. Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat, pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature.

Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există”, a spus Florin Călinescu, potrivit alephnews.ro.

Florin Călinescu, totul despre ProTV

Florin Călinescu acuză că ProTV era înainte despre telespectatori, că tot ce se făcea acolo era pentru a-i mulțumi pe cei din fața televizoarelor, iar acum totul s-a robotizat și este vorba mai mult despre brand decât despre calitate.

Actorul a precizat că a negociat cu Adrian Sârbu în urmă cu cinci ani, însă nu banii sunt problema, pentru că nu asta l-a făcut să plece. Actorul spune că pe atunci părea totul o aventură și se simțea atras de ceea ce făcea, dar acum simte că trebuie să se întoarcă la vechea lui mare pasiune: satira politică.

Comments are closed.