Știri

Florin Cîțu, vești bune pentru români! Ce se întâmplă cu economia din țară

România se confruntă cu o situație extrem de dificilă în acest moment din cauza pandemiei de coronavirus. Totuși, autoritățile iau măsuri în acest sens și au făcut eforturi mari în ultima perioadă, motiv pentru care au vești bune pentru cetățeni. Astfel, Florin Cîțu anunță că economia țării noastre este pe punctul de a înflori curând.

Florin Cîțu, despre creșterea economiei

Florin Cîțu, președintele Partidului Național Liberal, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj cu privire la economia României. Oficialul a vorbit despre situația economică de la noi din țară și a explicat cum stau lucrurile în acest sens, având în vedere că ne confruntăm cu o criză sanitară de proporții.

Liderul PNL susţine că economia României a crescut, în ciuda faptului că trecem printr-o criză pandemică. Fostul premier scoate în evidență eforturile pe care le-au depus autoritățile pentru a repune pe picioare economia României, indiferent de problemele pe care le-au întâmpinat.

Liderul PNL susține că execuţia bugetară la 9 luni de zile demonstrează nivelul la care a ajuns economia țării, în condițiile în care anul trecut nu a fost deloc unul ușor. Una dintre cele mai mari reușite este reducerea deficitului bugetar cu 2,6 puncte procentuale din PIB în raport cu perioada similară a anului trecut.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

”Am promis la începutul anului creștere economică record și un deficit bugetar mai mic că urmare a creșterii veniturilor bugetare, fară să creștem taxe, și controlul cheltuielilor bugetare. Asta am făcut. Execuția bugetară la 9 luni de zile arată că într-o perioadă foarte scurtă de timp am pus economia României pe drumul corect, în ciuda diverselor turbulențe cu care țara se confruntă.”, notează Florin Cîțu.

Oamenii nu au încredere în autorități

Mesajul postat de Florin Cîțu a stârnit reacții care mai de care. Fostul premier nu a fost întâmpinat de oameni așa cum se gândea, pentru că mulți s-au dovedit a fi temători în ceea ce privește evoluția situației economice. Majoritatea reacțiilor au fost negative.

Oamenii susţin că, în realitate, creşterea economică despre care vorbeşte Florin Cîţu nu se resimte în buzunarele românilor, mai ales din cauza faptului că prețurile au crescut în ultima perioadă din toate punctele de vedere, facturile s-au scumpit, lucruri deloc bune pentru cetățenii țării.

Comments are closed.