Media

Florin Condurățeanu a fost condus pe ultimul drum. Câți ani avea, de fapt, jurnalistul

Florin Condurățeanu a plecat subit dintre noi, după ce a făcut un stop cardiorespirator. Marele jurnalist nu a mai putut fi salvat de medici, iar astăzi a fost condus astăzi pe ultimul drum. La nefericitul eveniment au participat o mulțime de oameni, care fie i-au admirat cariera, fie l-au apreciat pentru omul care a fost.

Ce vârstă avea Condurățeanu

Florin Condurățeanu a fost condus astăzi pe ultimul drum. La înmormântare au participat o mulțime de oameni care l-au iubit pe Florin, având în vedere că a fost un jurnalist extrem de bun și apreciat. Au venit să-i fie alături colegi de breaslă, apropiați și prietenii care au avut ocazia să-l cunoască.

Deși în ultima vreme s-a tot spus că avea doar 71 de ani, mulți au aflat astăzi că vârsta reală a ziaristului, era, de fapt, 78, fiind născut în anul 1943, așa cum scria pe crucea sa.

În sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Nea Țuțu se va pune o eșarfă cu echipa lui de suflet, Rapid, pe care a susținut-o în tot acesti timp, un tricolor, dat fiind că era un patriot veritabil, cartea lui Adrian Păunescu, ‘Rugă pentru părinți’, pe care o adora, având în vedere că a suferit mult din cauza pierderii părinților, precum și un ziar pentru care Florin Condurățeanu a scris un articol chiar în ziua morții sale. Așa cum și-a dorit, a murit muncind.

De asemenea, Nea Țuțu a primit și o scrisoare emoționantă, din partea unei avocate care l-a apreciat și l-a urmărit ani întregi. Familia a decis să i-o pună la căpătâi, fiind pe deplin emoționată. Soția ziaristului a izbucnit în lacrimi când a citit cuvintele scrise pe hârtie.

Înmormântare cu Păunescu pe fundal

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Florin Condurățeanu a fost scos din biserică, în aplauzele celor care au venit să-l conducă pe ultimul drum. De altfel, momentul a fost unul extrem de emoționant, fiind eliberați și 50 de porumbei albi, simbol al păcii și al libertății.

Pe fundal s-a auzit vocea marelui poet Adrian Păunescu, aceasta fiind una dintre cele mai mari dorințe ale regretatului jurnalist Florin Condurățeanu. A fost un mare fani al lui Păunescu și mereu și-a dorit să-l asculte chiar și pe ultimul drum.

Printre cei care au venit să-și ia rămas-bun de la jurnalist se numără Marius Tucă, Dan Diaconescu, Carmen Tănase, Monica Pop, Andrei Păunescu, Adriana Bahmuțeanu, Ovidiu Ioanițoaia, Vasile Dancu, Radu Popa, au fost prezenți pentru a-și lua rămas bun, precum și oameni care nu l-au cunoscut, dar l-au apreciat din umbră.

Comments are closed.