Media

Florin Dumitrescu, jurat la o nouă emisiune! În ce proiect este implicat celebrul bucătar

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari de la noi din țară, dar și un apreciat om de televiziune. Celebrul jurat de la Chefi la Cuțite se bucură de mare succes și face furori cu preparatele sale și are o mulțime de fani. Acesta le-a pregătit urmăritorilor lui o mare surpriză, iar aceștia îl pot urmări și la o alta emisiune.

Florin Dumitrescu, noul jurat iUmor

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari, dar și un iubit om de televiziune. De ani buni apare pe micile ecrane și a reușit să își facă o imagine foarte apreciată de cei de acasă. Are o mulțime de fani, care așteaptă mereu să afle cu ce se mai ocupă.

Bucătarul le-a pregătit acum o mare surpriză fanilor săi, la care nimeni nu se aștepta. Celebrul Florin Dumitrescu va putea fi văzut duminică la iUmor, în calitate de jurat. Astfel, el este al patrulea membru al echipei care va da un calificativ concurenților și se va bucura de spectacolul pe care aceștia îl oferă.

Florin este foarte fericit că a primit această oportunitate, pentru că îi place acest show și a fost și el concurent de ocazie, când a făcut un roast de senzație. Apreciază acest gen de divertisment și mărturisește că este cu adevărat o onoare să stea la masa juraților.

„Ce va fi interesant este că pot să mă transpun în toată această poveste, pot să mă uit live la ceea ce în mod normal vedeam din canapea, la televizor sau pe YouTube. Mi-a plăcut și pot vota în consecință. Consum genul acesta de divertisment, stand-up și momente amuzante”, a declarat juratul.

Schimbări mari la iUmor

Sezonul cu numărul 12 iUmor promite să fie un sezon de excepție, cu cele mai interesante numere. Au fost făcute o mulțime de schimbări de data aceasta, menite să facă show-ul și mai interesant. Spre deosebire de sezoanele anterioare, la fiecare emisiune vor fi câte patru jurați. Pe lângă Bendeac, Delia și Cheloo, va mai fi și un invitat surpriză.

“Patru jurați. Asta spune multe despre noul sezon. Sigur va fi o dileala specifică iUmor la care să râzi ținându-te de burtă”, a declarat Șerban Copoț.

Cel de-al patrulea jurat va fi fie un prezentator, un actor sau alte personalităţi din televiziune. De altfel, Dan Badea a fost înlocuit de Ilona Brezoianu, pentru că se afla în carantină când au început filmările. Astfel, aceasta va prezenta emisiunea alături de Șerban Copoț.

Comments are closed.