Media

Florin Marin l-a uitat pe preotul britanic. Și-a refăcut viața, dar noul iubit l-a snopit în bătaie

Florin Marin este un personaj extrem de controversat, care atrage atenția prin faptele sale. Celebrul bărbat s-a iubit ani la rând cu un preot britanic, Philip Clements, cu care a fost și căsătorit, însă au fost despărțiți pentru că ce acesta a decedat. Evenimentul nu a uimit, având deja 82 de ani și mai multe probleme de sănătate.

Tânărul și-a refăcut viața, dar se pare că nu are mare succes la iubire. Acesta a fost agresat de noul iubit și trăiește acum o adevărată dramă.

Florin Marin, bătut de iubitul din Germania

Florin Marin a fost căsătorit cu un preot. Moartea soțului său l-a marcat complet și a suferit mult, mai ales pentru că acesta l-a sprijinit mult cât timp au fost împreună, mai ales din punct de vedere financiar. Acesta era sursa lui de venit și, atât cât își permitea, îi făcea poftele tânărului.

Totuși, se pare că a găsit puterea de a-și reface viața. El l-a uitat pe Philip și și-a făcut o nouă relație cu un cetățean german, de religie musulmană. Totul a fost frumos la început. Bărbatul l-a răsfățat, îi aducea flori, cadouri scumpe, ba chiar i-a oferit 9000 de euro cu ocazia zilei sale de naștere, conform celor de la Fanatik.

Mai târziu, lucrurile au evoluat în rău între cei doi. Neamțul a devenit foarte gelos, era nemulțumit de tot ce făcea Florin, de faptul că stătea pe rețelele de socializare și vorbea cu prietenii săi și a ajuns să-l agreseze fizic.

“Nu am vrut să zic de la ce aveam durerile de spate. Au fost niște momente grele prin care am trecut. Am și acum dureri infernale, sunt sub tratament. Am vorbit doar cu psihologul pe tema asta. Fiind foarte gelos și având altă religie, fiind musulman… A început să fie foarte gelos, de ce stau pe rețelele de socializare, de ce vorbesc cu prietenii mei.”, a declarat Florin la o emisiune de la Antena Stars.

Florin are nevoie acum de ajutorul psihologului

Florin a ales să nu vorbească o perioadă despre lucrurile tragice prin care a trecut, dar a decis să facă lumină. Acesta a plecat de la iubitul său și locuiește acum singur, dar are nevoie de ajutor specializat pentru a se recupera și a trece peste trauma trăită. Deja a făcut trei ședințe de terapie.

Florin Marin are dureri mari de spate și ia o mulțime de pastile zilnic. Este șocat și acum și trăiește cu o frică permanentă că ceva rău i s-ar putea întâmpla din nou.

“Încrederea în mine nu am pierdut-o, încrederea în ceilalți, da. Acum locuiesc în apartamentul meu, Am vreo cinci cutii de pastile, iau câte cinci pastile pe zi. Mă trezesc fără chef de viață. Dorm, dar mă trezesc durerile spatelui, amețesc. Am cinci cutii de pastile, iau cinci pastile pe zi”, a adăugat Florin Marin.

Comments are closed.