Media

Florin Pastramă dezamăgit după ce s-a mutat la mama lui: “E greu fără Brigitte”

Viața lui Florin Pastramă s-a schimbat după ce a avut loc scandalul cu Brigitte, de dinainte de sărbătorile Pascale. Liniștea familiei s-a stricat din cauza unui plic și unui apel telefonic de la bancă în care Brigitte era anunțată că i s-a pus poprire pe un cont în care era peste 70.000 de euro. Vedeta a cercetat și a înțeles că totul pleacă de la Florin, de la niște probleme nerezolvate și de acolo a început cearta. Florin a decis să se mute la mama lui, la casa părintească, pentru a-și rezolva problemele, timp în care, speră el, Brigitte se va calma.

Cum se simte Florin Pastramă fără Brigitte

Viața fără Brigitte nu este deloc ușoară pentru Florin Pastramă. Decizia de a se mutat din căminul conjugal i-a aparținut în totalitate, ba mai mult, Brigitte chiar a fost deranjată de această decizie. Totuși, ajutat de menajeră, Florin și-a făcut bagajul și s-a mutat în casa părintească unde a dat de greu.

Omul de afaceri s-a văzut în postura de a-și face singur cafeaua, lucru care nu s-a întâmplat cât a locuit cu Brigitte.

E greu fără Brigitte. Adică da, sunt la mama, mă iubește, mă respectă. Dar nu se compară iubirea de mamă cu cea de soție. Dar eram obișnuit să ne facem cafeaua împreună, mâncam împreună, o mai ajutam pe la treburi, a spus Florin Pastramă.

Pastramă a spus că o iubește pe Brigitte și că îi este greu fără ea, că nu a mai fost singur de multă vreme și așteaptă să vorbească cu ea ca să clarifice situația dintre ei. De cealaltă parte, și Brigitte îi duce dorul lui Florin, dar i-a spus clar să-și rezolve problemele cu banca și familia, pentru că ea s-a săturat să muncească pentru toată lumea.

O iubesc pe Brigitte, așa cum e ea, cu gura mare, și ea mă iubește pe mine și noi nu ne-am certat, doar am avut o discuție aprinsă. E greu să rămâi singur după atâta timp. Abia aștept să vorbesc cu Brigitte să vedem cum rezolvăm, a mai spus Pastramă.

Brigitte și Florin Pastramă sunt împreună de doi ani. Cei doi sunt căsătoriți și spun că fac totul împreună.

Comments are closed.