Media

Florin Pastramă s-a întors acasă la Brigitte. Ce i-a cerut prima dată soției lui

Florin Pastramă s-a întors acasă la Brigitte, după o săptămână în care a stat la mama lui. Bărbatul a decis că nu se mai poate așa, că nu mai rezistă fără soția lui și că oricât de multă grijă ar avea mama lui de el, nu se compară cu iubirea de soție.

Florin Pastramă s-a întors la Brigitte

După o săptămână în care au stat separați, Florin Pastramă nu a mai rezistat și s-a întors la soția lui. Sub pretextul că are nevoie de un sacou din dressing, pentru că va merge la un eveniment, Florin a intrat în casă cu gânduri mai bune.

Am venit pentru că ești soția mea, că te iubesc și în mare parte mi-am rezolvat problemele, doar că trebuie să mă mai duc un pic, a spus Florin.

Brigitte a încercat să se ascundă și să-l evite, dar nu a avut sorți de izbândă. Florin a mers direct în dormitor, unde a găsit-o în pat și i-a spus că îi este foame și să-i dea ceva de mâncare, dacă nu îl primește de tot.

Mi-e foame, Brigitte. Eu nu am mâncat. Vreau să mănânc cu tine. Chiar mi-e foame, pe cuvântul meu dacă nu mi-e foame, i-a spus Florin lui Brigitte.

Brigitte: casa mea nu e gară

Încă supărată din cauza a tot ceea ce s-a întâmplat, Brigitte i-a spus că locuința ei nu este o gară din care poate să plece și să se întoarcă oricând vrea el. Vedeta încă mai este afectată de faptul că, din cauza unor probleme de-ale lui Florin, banca i-a pus poprire pe 72.000 de euro. Brigitte strângea acești bani pentru a plăti avansul pentru o casă în Dubai.

Florine, eu chiar m-am săturat. A câta oară este când pleci când vrei tu și vii când vrei tu? Vii ca și cum nu s-a întâmplat nimic?, i-a spus Brigitte.

Chiar și cu aceste discuții, reintegrarea lui Florin s-a făcut rapid, cu glume și voie bună, semn că Brigitte l-a așteptat.

Comments are closed.