Media

Florin Piersic Jr, adevărul despre relația cu tatăl său. Când s-a produs ruptura dintre cei doi: “Nu poate fi cusută niciodată!”

Florin Piersic este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară. Maestrul nu vorbește prea mult despre viața sa privată, dar fiul său a dezvăluit acum detalii interesante despre ei. Florin Piersic Jr a spus care este, de fapt, relația dintre el și tatăl său și unde ar fi problema dintre ei.

Florin Piersic Jr, supărat pe tatăl său

Florin Piersic Jr, fiul celebrului actor căruia îi poartă numele, activează și el în același domeniu. Este un artist desăvârșit, excentric, ce a călcat perfect pe urmele tatălui său. Bărbatul a încercat să nu profite deloc de numele maestrului, dar nu s-a abținut niciodată să vorbească despre el.

Vezi și: Ce mai face actrița Carmen Maria Strujac, una dintre cuceririle lui Florin Piersic. Cum arată la 72 de ani

Actorul a povestit despre revederea cu tatăl său, care l-a dezamăgit profund. După un an în care nu și-a văzut fiul, maestrul Florin Piersic nu a fost deloc impresionat atunci când l-a văzut pe acesta. Bărbatul s-ar fi așteptat ca tatăl său să îl îmbrățișeze măcar, să îi arate că i-a lipsit și că are sentimente pentru el, dar a fost extrem de rece și nepăsător.

“Când m-a văzut s-a blocat, a venit la mine, nu știa cum să facă și mi-a întins pumnul. Asta, cumva, m-a șocat. Dar, după aceea, la un sfert de oră, stătea de vorbă cu colegul meu de la tehnic, la un metru distanță.

Nu mai e copil, dar să îi miros părul sau ceva, să îmi bag nasul în ceafa lui, ceva… Există undeva o ruptură, care nu poate fi niciodată cusută. Nu am cum pentru că noi nu am avut o relație reală. E o relație corectă, cumva, dar nu profundă.”, a mărturisit fiul lui Florin Piersic.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Florin nu contestă iubirea pe care i-o poartă tatălui său, dar spune că relația lor este pierdută. S-a produs o ruptură între ei, care nu mai poate fi reparată.

Cum se simte Florin Piersic

Florin Piersic a revenit pe scenă în forță, după o pauză mare din cauza pandemiei de coronavirus. Marele actor a mărturisit că se simte bine, deși este obosit și nu prea reușește să se odihnească mai deloc din cauza programului extrem de încărcat.

Maestrul este foarte mândru de publicul lui, care a demonstrat că a dus dorul teatrului. După o pauză de doi ani, revenirea a fost spectaculoasă, iar reacția publicului pe măsură. Iubitorii de teatru au fost nerăbdători să își vadă preferații pe scenă, motiv pentru care sălile de spectacol sunt mereu pline, conform actorului.

‘Sunt foarte obosit, pentru că nu m-am odihnit azi (marți, 10 mai – n.r.) deloc. Plecăm la București în seara aceasta, mâine ajungem la Cluj și de acolo plecăm la Londra. Singurul loc în care nu am jucat piesa aceasta este America.

Sunt plăcut surprins și foarte bucuros să constat, după o pauză de doi ani de zile, din cauza pandemiei, că oamenii vin să ne vadă și umplu sălile. Am avut și colegi care s-au îmbolnăvit în această perioadă’, a declarat Florin Piersic, pentru FANATIK.

Comments are closed.