Știri

Florin Piersic, mesaj emoționant la 85 de ani. A pierdut unul dintre cei mai buni prieteni

Florin Piersic a scris un mesja extrem de emoționant pe rețelele de socializare. Artistul va împlini în numai câteva zile frumoasa vârstă de 85 de ani, însă nu se gândește să sărbătorească. Este mult mai îngrijorat de tot ce se întâmplă în jur, dar și întristat pentru că a pierdut unul dintre cei mai buni prieteni din cauza infecției cu noul coronavirus.

Florin Piersic împlinește în curând 85 de ani

Mesajul postat de marele actor pe contul său de Facebook i-a emoționat până la lacrimi pe fani și nu numai. El le-a mulțumit tuturor celor care îl sărbătoresc an de an și le-a transmis că anul acesta nu se simte în stare să sărbătorească, având în vedere situația în care ne aflăm cu toții.

El a amintit chiar de un foarte bun prieten al său care a pierdut lupta cu virusul crunt care a pus stăpânire pe întreaga lume, dar și de o parteneră de scenă care se chinuie în acest moment pe patul de spital, din același motiv.

″În câteva zile împlinesc marele 85. (…) An de an, televiziunile, presa şi mai ales voi, publicul m-aţi sărbătorit, m-aţi răsfăţat, m-aţi aplaudat, iar eu am primit o mare de flori, vorbe minunate şi toată iubirea voastră, cu recunoştinţă. (…) Şi acum vine marele ‘Dar’. Copii, e prea multă tristeţe în lume. De curând mi-am pierdut un prieten de o viaţă, Rocco-Grigore Rusu, care a fost răpus de boala asta blestemată, iar o minunată parteneră a mea se zbate acum între viaţa şi moarte, din acelaşi motiv. Vă spun drept: mi se pare cam nepotrivit să ne ţinem de sărbătoriri”, scrie Florin Piersic pe Facebook, într-o postare intitulată “Scrisoare către voi”.

Marele actor a promis însă că, anul viitor, va sărbători împreună cu publicul şi aniversarea de 85, şi cea de 86 de ani. Anul acesta avea în plan o întâlnire frumoasă, dar se pare că aceasta nu va putea avea loc.

″În teatru, indiferent ce se întâmplă în viaţa actorilor de pe scenă, se spune: ‘Spectacolul trebuie să continue’. Ei trebuie să fie acolo, să intre în pielea personajelor lor, să vă aducă un zâmbet în suflet sau o lacrimă în colţul ochiului. Anul ăsta aveam în plan o altfel de întâlnire, pentru că ştiţi că a devenit aproape o tradiţie să îmi petrec ziua de naştere pe scenă, cu voi alături . M-am gândit mult la asta. (…) Şi dacă nu ne vom vedea faţă în faţă, fie pe scenă, fie pe micul ecran, asta nu înseamnă că vă iubesc mai puţin. Anul ăsta este anul Vărsătorului, aşa că sunt convins că ne aşteaptă lucruri minunate, numai să trecem odată de perioada asta nefericită. Vă rog să aveţi grijă de voi şi de cei din jurul vostru. Fiţi buni unii cu alţii şi la anul, facem o sărbătorire şi pentru 85 şi pentru 86 la un loc! E o promisiune! Vă pup cu dragoste!”, a mai transmis fanilor săi Florin Piersic.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *