Media

Florin Salam pleacă din țară! Manelistul a uitat de sfaturile medicului

Florin Salam este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Celebrul manelist se bucură de mare succes și este foarte apreciat de iubitorii de muzică, dar se pare că acum are ceva probleme. În ultima vreme i-a mers cam rău în ceea ce privește sănătatea, dar tot pleacă din țară.

Florin Salam pleacă în Germania la concerte

Florin Salam trece printr-o perioadă extrem de grea. Celebrul Manelist se confruntă cu ceva probleme de sănătate din cauza faptului că a muncit prea mult. Efortul din ultima perioadă nu i-a adus deloc avantaje în ceea ce privește starea lui medicală și a fost nevoit să apeleze la ajutorul medicului.

Despre Florin Salam s-a spus în ultima vreme că ar fi bolnav în stare gravă și că are probleme mari de sănătate. Familia sa a reacționat imediat la acest zvonuri și a dorit să clarifice situația. Fiul său a confirmat că a ajuns la epuizare, în timp ce fiica sa a fost foarte dezamăgită de ce zvonurile apărute în spațiul public și a cerut ca orice zvonuri să dispară.

Florin a explicat și el că este bine, dar a avut nevoie de o pauză pentru că a muncit prea mult. Deși medicii i-au zis că trebuie să se odihnească și să nu mai apară pe scenă o perioadă, artistul nu ascultă deloc sfaturile acestora și se pregătește să plece în Germania, unde va susține câteva concerte, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic.

Florin Salam se va muta pentru o perioadă în America

Florin Salam a trecut prin multe greutăți în ultima perioadă. A pierdut persoane dragi lui, a suferit mult, dar niciodată nu s-a dat bătut. Manelistul are planuri mari de viitor și nu vrea să renunțe, chiar dacă uneori îi este greu.

Are o familie frumoasă, copii sănătoși și o viitoare soție minunată. Vrea să aibă un viitor liniștit, să trăiască în pace, așa că a decis să se mute din România. Mai exact, și-a luat casă în Canada, unde urmează să se mute atunci când situația la nivel mondial se mai remediază. Artistul nu are de gând să se stabilească pentru totdeauna în altă țară, ci doar să se dedice familiei o perioadă.

„O perioadă ne vom muta acolo, exact perioada de care am nevoie ca să fiu sigur că mă relaxez. Mi-am cumpărat o casă undeva mai departe (n.red. Quebec) și stăm acolo cu toții și ne întoarcem când trebuie”, a spus Florin Salam

Comments are closed.