Media

Florin Salam s-a însurat! Primele imagini de la marele eveniment

Florin Salam este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi din țară. De ani buni se iubește cu Roxana, cea care i-a oferit și trei copii, dar nu au oficializat relația lor până acum. Ei bine, se pare că cei doi îndrăgostiți au făcut acum marele pas și au decis să le prezinte și fanilor marea lor reușită.

Florin Salam și Roxana s-au căsătorit

Florin Salam a avut o viață destul de grea, pentru că a pierdut persoane importante din viața lui. Celebrul manelist și-a pierdut prima dată soția, când aceasta avea doar 27 de ani. De atunci suferă fără oprire, dar a găsit-o pe Roxana, care i-a făcut necazul mai ușor de suportat.

Relația lor este deja una de durată și au împreună și trei copii, iar toată lumea se întreba când vor deveni, oficial, soț și soție. Se pare că abia acum au făcut marele pas și au ținut să împărtășească marea bucurie cu toți fanii lor. Roxana a publicat o imagine în mediul online direct de la starea civilă, unde a mers alături de Florin pentru a oficializa relația lor.

Roxana Dobre a ales să se îmbrace într-o rochie albă, fără umeri, dar cu un decolteu generos, care a atras atenția tuturor. Deși este mamă a trei copii, arată foarte bine și strălucește cu fiecare ocazie. Florin Salam a optat pentru un look simplu, dar elegant, așa cum ne-a obișnuit.

Din imagine putem vedea cum cei doi radiază de fericire datorită pasului făcut. Fanii au reacționat imediat și le-au transmis proaspeților soți numai urări de bine, dar și o mulțime de complimente pentru felul în care au arătat.

Unde va avea loc nunta

Florin Salam și Roxana s-au gândit serios la nunta și au început deja să stabilească unele detalii importante, deși nu au dezvăluit data exactă a marelui eveniment. Au tot amânat marea zi din cauza situației din țară, dar și din cauza suferinței provocate de moartea fratelui lui Salam. Totuși, este sigur faptul că nu va avea loc în țară, pentru că vor o locație specială.

Roxana a precizat că nunta va fi una restrânsă, la care vor participa doar rudele și câțiva prieteni foarte buni. Își doresc ceva intim, la care să se distreze. Au ales deja nașii, două perechi și în timp vor stabili toate detaliile.

‘Acest eveniment, că tot s-a zvonit că va fi în Dubai, în Costa Rica, America… ne dorim într-adevăr să nu fie în România, ne dorim să avem câteva cupluri importante și sufletului nostru lângă noi, va fi ceva foarte mic, o petrecere foarte mică cu câteva cupluri lângă noi și așa cochetă cum ne place mie și soțului meu.

Avem două perechi de nași. Ne gândisem să facem anul trecut acest eveniment, dar din păcate nici situația în care ne aflăm cu toții nu ne-a permis și, pe lânga asta, cea mai mare supărare a fost pierderea fratelui soțului meu și îți dai seama că nu ne-am gândit la așa ceva’, declara Roxana Dobre pentru Antena Stars.

 

Comments are closed.