Media

Florin Salam se însoară cu Roxana Dobre. Ce locație exotică au ales viitorii soți

Florin Salam și Roxana Dobre au o relație de lungă durată, dar nu au făcut pasul cel mare până acum. Deși toată lumea se întreabă când vor ajunge și în fața altarului și vor deveni oficial soț și soție, cei doi nu au ajuns acolo până acum. Se pare că marele eveniment va avea loc curând și va fi unul cu fast.

Florin Salam se însoară în Dubai

Florin Salam și Roxana Dobre sunt împreună de mai mulți ani și au și trei copii. Relația lor este una frumoasă și, chiar dacă au mai avut și ceva probleme, au rămas tot împreună. Cei doi îndrăgostiți au planuri serioase de nuntă acum, când toată lumea deja se întreba când va avea lco marele eveniment.

Un apropiat al familiei a dezvăluit că Florin Salam și Roxana vor să se căsătorească în Dubai. Au fost într-o excursie de curând și au rămas plăcut surprinși, motiv pentru care au decis să revină acolo. Își doreau oricum o destinație exotică și acum au căzut la o înțelegere, mai ales că este ușor de ajuns acolo și pot merge și alți apropiați, dar și copiii.

‘Dacă nu era pandemia, Roxana și Florin ar fi făcut nunta de toamna trecută, atunci era programată. Roxana își dorește o locație exotică și vrea să se mărite pe plajă. Din toate variantele s-a ales Dubaiul, pentru că se ajunge cel mai ușor, e cursă directă până acolo și pot zbura ușor și copiii’, a dezvăluit un apropiat al familiei artistului pentru WOWbiz.

Pandemia le-a dat planurile peste cap, dar și evenimentele neplăcute din familie, precum decesul unor persoane importante. Având în vedere că este prima dată când va fi mireasă, Roxana voia ceva bine pus la punct, într-un moment oportun, liniștit.

Cum a cucerit-o Florin pe Roxana

Nimeni nu avea încredere în relația lor și nu le dădea prea multe șanse. Florin Salam a mărturisit că partenera sa de viață nu s-a lăsat ușor convinsă și a fost foarte greu de cucerit, dar a făcut tot ce a putut pentru a-i intra în grații. Toate planurile sale au eșuat, însă rugăciunile i-au fost ascultate în cele din urmă. Vedeta se ruga în fiecare seară, în timp ce ținea o poză de-a ei în brațe și îi cerea lui Dumnezeu să facă o minune.

„Frate, dormeam cu poza ei. Puneam așa poza, dormeam la hotel pe vremea aia, și puneam poza. Și el știa, când veneam eu de unde veneam, găseam poza acolo pusă și patul făcut. Mă uitam la ea. Încă n-o luasem și nu eram sigur dacă o să fie…
Îi spuneam: «Roxana, noapte bună, sărut mâna, te iubesc». Și mă rugam la Dumnezeu să fie cu mine și uite că mi-a dat-o Dumnezeu”, a mărturisit Florin Salam.

Comments are closed.