Media

Florin Salam și Jador, scandal de proporții. De ce nu îl agreează Regele Manelelor pe fostul concurent de la Survivor

Florin Salam este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din țara noastră. Celebrul manelist se află de ani buni în industrie și a ajuns la un nivel considerabil, dar se pare că îi calcă pe urme și cei mai tineri. Jador este una dintre revelațiile manelelor în acest moment și rupe topurile cu piesele sale. Nu a trecut neobservat nici de către Salam, care pare să aibă o problemă cu el.

Florin Salam nu îl place pe Jador

Florin Salam și Jador sunt unii dintre cei mai iubiți maneliști din țară. Deși Salam s-a lansat în muzică de mult timp, de când Jador nici măcar nu se gândea că va avea succesul de acum, se pare că și cel din urmă are lipici mare la public și a reușit să ajungă sus.

Florin Salam de mult timp a dat semne că nu îl prea are la suflet pe fostul concurent de la Survivor, dar acum a spus lucrurilor pe nume. Regele manelelor a susținut că Jador nu ar fi original la fel ca el sau Adi Minune, ba chiar, că acesta ar încerca să le copieze lor stilul.

În urmă cu ceva timp, Florin a mai fost deranjat de faptul că Jador se laudă cu faptul că ajunge numărul 1 pe Youtube, deși există cântăreți care muncesc de ani buni pentru a ajunge acolo, dar vin cei cu pregătire mai puțină și le iau fața.

“Când îi vezi pe ăștia care au apărut și ei… și avem și noi niște ani de muncă, frate, nopți nedormite… Nu ne convine nouă să vină unul d-ăsta mic, după ploaie, așa și să spună… te simți aiurea și îți vine să-l iei de urechi, gen…Dar, la urma urmei, lasă-i mă să spună ce vor ei și noi să fim în continuare așa…”, a spus Florin Salam.

Jador nu a reacționat, dar precizase deja că există multe persoane ce se află deja în industrie de mult mai mult timp și le cere scuze, doar că fanii care le ascultă piesele decid cine merită să fie mereu în trending.

Jador se reprofilează

Manelele sunt cele care l-au lansat în lumea muzicii pe Jador, dar se pare că artistul se pricepe de minune și la alt stil muzical. Manelistul ar fi crescut, de fapt, cu muzica populară și i-ar plăcea foarte mult acest gen, care, de altfel, l-ar reprezenta perfect. El le-a propus fanilor să scoată și altfel de piese pentru moment, în locul celor cu iz oriental.

„Sunt foarte curios, voi, oamenii care mă ascultați pe mine, ce părere ați avea dacă eu aș face…eu am crescut cu horă..de când eram mic, părinții mei, familia mea asculta, și eu am ascultat…și m-am gândit să fac o horă în genul celor cu care eu am crescut.

Ați asculta o astfel de muzică din partea mea? Pentru că ăsta e genul de muzică cu care eu am crescut și care îmi place mie foarte mult…nu știu dacă voi ați accepta asta din partea mea, ce părere aveți despre asta? Dacă v-am zis că fac horă, păi fac.Cu asta am crescut, nu am cum să nu cânt asta!„, a scris Jador pe rețelele sociale.

Comments are closed.