Magazin

Fosta soție al lui Andrei Ștefănescu, formeazu un cuplu cu Vicenzo de la Chefi la Cuțite

Antonia, fosta soție al lui Andrei Ștefănescu, și-a găsit alinarea după divorțul de cântărețul din trupa Alb Negru. Aceasta formează un cuplu cu bucătarul Vicenzo, de la Chefi la Cuțite.

Vicenzo fericit alături de Antonia

Vicenzo, cunoscut după apariția la Chefi la Cuțite, formează un cuplu cu fosta soție al lui Andrei Stefănescu. Recent ea a divortat de artist, iar dragostea a răsărit din nou în viața ei.

Bucătarul a postat recent niște story-uri pe instagram alături de Anonia în care cei doi par foarte fericiți.

Contactată de CANCAN, Antonia a declarat că formează o relație cu Vicenzo și că nu este acest lucru un secret, dar nu se afișează prea des în mediul online pentru că sunt mai discreți.

Antonia și Andrei Ștefănescu au divorțat pașnic

Când presa aflată că Antonia divortează de Andrei Ștefănescu cei doi nu au vrut să facă prea mare zarvă despre nefericitul eveniment.

Amandoi au subliniat că pur și simplu s-a instalat o situație care nu mai avea șansa să fie rezolvată. Cei doi au divorțat pașnic și fiecare își vede de viața lui.

Dacă aș putea să explic…nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât. Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie. Nu știu dacă poți să povestești, pur si simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura”, a declarat Andrei Ștefănescu.

Vicenzo unul din cei mai buni concurenți la Chefi la cuțite este nepotul celebrului Joshua Castellano, fostul soț al artistei Antonia care de ani buni formează o relație cu Alex Velea.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.