Media

Fratele Mădălinei Manole, strigăt disperat de suferință. Își plânge sora, la 12 ani de la moarte: “Criminalii sunt liberi!”

Mădălina Manole a fost una dintre cele mai iubite artiste ale României. Celebra cântăreață a plecat din această lume mult prea devreme, la doar 43 de ani, după ce a recurs la gestul extrem de a se sinucide, chiar de ziua ei. Familia este răpusă de durere și nu știe cum să depășească momentul, iar fratele acuză că cei vinovați de moartea ei sunt încă liberi.

Marian Manole își plânge sora

Mădălina Manole a fost una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Celebra interpretă a plecat subit din această lume, chiar de ziua ei, la 43 de ani. Astăzi ar fi împlinit 55 de ani, dar sfârșitul ei a fost unul tragic, totul din cauza depresiei cu care se lupta și despre care nimeni nu știa.

Vezi și: Se schimbă toate buletinele! Cum vor arăta noile cărți de identitate

Bărbatul susține că sora lui a murit într-un mod misterios și nu ia în calcul sinuciderea. Din contră, crede că cineva este vinovat de cele întâmplate și ar vrea să se facă dreptate, pentru că Madalina a lăsat în urmă o familie îndurerată și, cel mai dureros, un copil obligat să crească fără mamă.

”Toate planurile noastre de viitor dar și de venirea noastră acolo, a doua zi, pe 14 iulie, cu ocazia zilei ei de naștere, au fost de fapt o păcăleală de a ei! Ne-a întins o cursă!? Nu cred! E sarcastic și dureros cum vorbesc acum! E dureros că am pierdut-o! E dureros că a pierit așa cum a pierit! Dacă ar fi murit de o boală, cancer, într un accident de mașină, era tot dureros, dar cu timpul te consolai și spunea-i că așa a vrut Dumnezeu!”, a spus bărbatul.

Marian și-a iertat cumnatul

După moartea Mădălinei s-a tor căutat vinovatul, dar nu a fost de găsit. Familia artistei l-a acuzat pe soțul ei că ar fi împins-o către acest gest și multe alte scenarii, dar fratele artistei este gata să cadă la pace.

In urmă cu puțin timp, i-a cerut cumnatului său să vină la comemorarea de 12 ani a artistei, împreună cu cel mic. Nu se știe dacă bărbatul a îngropat securea războiului și a acceptat invitația, pentru că a primit acuzații grave din partea fostului său cumnat.

Marian Manole sare la gâtul lui Răzvan Simion

Răzvan Simion a făcut câteva declarații interesante zilele acestea, cu referire la Mădălina Manole. Prezentatorul de la Neatza a mărturisit că artista venise în platou cu câteva zile inainte de tragedie și era vizibil schimbată, nu tocmai intr-o stare bună, dar nimeni nu observa că nu este bine.

Citește aici: 12 ani fără Mădălina Manole, care ar fi împlinit 55 de ani. Artista era de nerecunoscut înainte să se sinucidă

Marian Manole a sărit la gâtul prezentatorului și îl acuză că vorbește în necunoștință de cauză. Fratele artistei spune că Răzvan nu ar avea dreptate pentru că nici măcar nu ar fi cunoscut-o cu adevărat pe regretata Madalina, ci știe doar ce a lăsat ea la vedere.

“Ce să spun despre unii ca ăsta, care au cunoscut-o doar în studio! Ce priceput e el în problemele astea feminine cu depresii postpartum! Poate îl lovește și pe el o depresie postpartum! Dacă și-ar face Răzvan Simion ăsta inseminare artificială, poate duce și el o sarcină și ne va spune când va naște ce senzații are! Numai ce e în sufletul meu nu aș vrea să știți! Când presa și oamenii care au cunoscut-o o denigrează și o fac sinucigașă! Mai bine ar tăcea! V-ați întrebat, voi, ziariștii, ce e în sufletul meu, al nostru, al familiei mele? Părinții mei și-au strigat durerea cât au trăit!”, a declarat Marian Manole, pentru ego.ro.

Comments are closed.