Știri externe

Frații care s-au regăsit după 65 de ani. Un băiețel de 7 ani a fost cheia

Doi frați despărțiți când erau mici s-au regăsit cu ajutorul vecinului lor în vârstă de 7 ani. Povestea lor a impresionat o lume întreagă. Clifford Boyson avea doar trei ani când sora lui Betty Billadeau, cu doi ani mai mare, a fost luată de lângă el. Cei doi au fost trimiși în case de plasament diferite și atunci s-au pierdut. Viața avea, însă, o surpriză pentru ei, câțiva ani mai târziu.

Frații care s-au regăsit

Timpul a trecut, Clifford a crescut și și-a concentrat toate eforturile pentru a-și găsi sora mai mare. Ani la rând i-a trimis scrisoare după scrisoare, dar totul a fost în zadar, pentru că scrisorile se întorceau la expeditor. El se simțea tot mai singur și nu știa ce ar trebui să facă pentru a o regăsi pe sora demult pierdută.

Frații care s-au regăsit după 65 de ani. Un băiețel de 7 ani le-a schimbat viața

Ajutorul miraculos a venit din partea lui Eddie, un băiețel în vârstă de 7 ani, care avea să-i schimbe destinul lui Clifford.

Eddie obișnuia să petreacă ore întregi navigând pe Internet de pe Ipad-ul părinților lui. Când a aflat povestea lui Clifford, a început căutările pe Facebook.

Frații care s-au regăsit după 65 de ani. Un băiețel de 7 ani le-a schimbat viața

Ore întregi a căutat-o pe sora lui Clifford folosind diverse nume, iar într-un final a reușit.

Am intrat pe Facebook și am tastat Boyson. Au apărut o grămadă de imagini, dintre care una mi-a atras atenția pentru că semăna cu Clifford. Am mărit-o și mi-am dat seama că e chiar el. Apoi le-am arătat și părinților mei și ei au confirmat, a spus micuțul Eddie.

După 65 de ani, cei doi frați s-au regăsit în mod miraculos, cu ajutorul unui băiețel în vârstă de 7 ani.

Clifford nu avea familie, se simțea singur și a trebuit să îl ajut. Familia este foarte importantă, iar acum Clifford este fericit că a găsit-o pe sora lui, a spus micul detectiv.

Frații care s-au regăsit după 65 de ani. Un băiețel de 7 ani le-a schimbat viața

Așa se face că un copil de doar 7 ani a reușit să transforme ceva ce părea imposibil în posibil. Clifford și sora lui au apărut într-o emisiune în care au povestit cum s-au căutat fără rezultat, în toți anii în care fost separați.

Comments are closed.