Media

Fuego a confirmat. Este ceea ce toți românii așteptau

Fuego a stat o perioadă în umbră, dar asta pentru că acestea au fost condițiile și nu s-au mai ținut spectacole și concerte. În tot acest timp a pictat și a lucrat la mai multe proiecte muzicale. Fanii i-au așteptat revenirea cu sufletul la gură, iar artistul nu i-a dezamăgit nici de data asta.

Surpriză marca Fuego pentru toți românii, în pragul sărbătorilor

Cele mai ascultate melodii în preajma sărbătorilor de iarnă sunt colindele, iar Fuego este artistul care a lansat unul dintre cele mai populare colinde: Împodobește mamă, bradul. Acum, în prag de Crăciun, Paul Surugiu revine în atenția publicului cu un nou colind pentru iubitorii de frumos.

Colindul Ninge în Rai este compus de către Fuego, pe versurile lui Adrian Artene, și a fost orchestrat de către Alexandru Gorgos. Colindul are și un videoclip care a fost urcat pe Youtube și a strâns în câteva ore peste 16.000 de vizualizări.

Fanii lui Fuego s-au bucurat să primească un așa cadou din partea artistului, chiar înainte de sărbători. Iată câteva dintre reacțiile internauților:

O piesă superbă, o interpretare superbă, caldă și o atmosferă de poveste! Felicitări , artistul nostru drag!/ Doamne, pur și simplu divin acest colind, un videoclip ca în basme, interpretarea sublimă, iar vocea ne mângâie sufletele! Felicitări! Divin! Sunt atât de frumoase versurile și melodia! Ați creat o “bijuterie muzicală”, așa cum va place să spuneți!

Cele mai frumoase colinde interpretate de Fuego

Fuego are un repertoriu impresionant de cântece de Crăciun pe care le interpretează, de fiecare an, de sărbători. Printre cele mai cunoscute colinde pe care le cântă Paul Surugiu se numără “În noaptea de Crăciun”, “Îmbodobeşte, mamă bradul”, “Colinda pentru părinţi”, “Iarna ce visează”, “Colinda copilului”, “La mulţi ani, creştine”, “Crăciunul este doar acasă”, “Ninge cu flori de lumină” sau “Raiul de iarnă”.

Într-un interviu mai vechi, artistul a dezvăluit că încă de mic i-a plăcut să colinde, alături de alți copii, dar pe vremea aceea, ce îl interesa mai mult era să facă spectacol la ușa gazdei, nu neapărat să cânte bine. Mai în glumă, mai în serios, Paul Surugiu a recunoscut că multe secrete a deprins atunci, în perioada colindelor copilăriei.

Comments are closed.