Media

Fuego, adevărul despre relația cu “frații” săi, copiii Irinei Loghin. Se consideră bărbatul cu două mame

Fuego este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Celebrul interpret este iubit de o mulțime de oameni, are fani în toate colțurile țării și un talent nemărginit. Are o relație specială cu Irina Loghin, despre care s-a crezut chiar că ar fi mama lui. Află cum se înțelege, însă, cu cei doi copii ai acestuia.

Fuego, relație specială cu frații săi

Fuego este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi din țară. Muzica sa este iubită de o mulțime de oameni și transmite emoții din toate punctele de vedere. A urcat pe scenă alături de cei mai mari artiști, dar cele mai emoționante apariții sunt cele cu Irina Loghin, mama sa adoptivă, așa cum au numit-o mulți.

Paul a recunoscut mereu că a avut o relație specială cu Irina Loghin, pe care a considerat-o mai mult decât o simplă cunoștință, ci chiar o mamă, căreia îi poartă mare respect. Au avut parte de multe momente frumoase împreună și, cel mai important, Irina nu a lipsit de la niciun spectacol de-ale artistului, făcând un obicei de a-i fi mereu alături.

„Paul este special pentru mine, a fost şi va fi, din toate punctele de vedere. Vreau să spun că nu îmi lipseşte niciun spectacol de-al lui Paul. Dacă nu merg la un spectacol de-al lui de Crăciun, înseamnă că n-a trecut Crăciunul, n-au trecut sărbătorile… De multe ori, nu ştie că sunt în sală”, a precizat Irina Loghin.

De-a lungul timpului au tot existat zvonuri conform cărora cei doi copii ai Irinei Loghin ar fi geloși pe prietenia dintre Paul Surugiu și mama lor. Se spune că acestora li s-ar părea ieșit din comun că îi oferă prea multă atenție artistului, dar se pare că situația ar fi cu totul alta.

Irinuca și Ciprian susțin că îl îndrăgesc pe Paul și îl consideră parte din familie. Este mereu în casa lor de Crăciun și nu au nicio problemă cu acesta, din contră.

„Nu avem cum să fim geloşi pentru că genetic noi sunt copiii ei şi avem un avantaj. Paul este în fiecare Crăciun la noi. El este la masa familiei”, au declarat cei doi.

Cine este mama reală a lui Fuego

Fuego are o familie în adevăratul sens al cuvântului, deși mulți credeau că Irina Loghin este mama lui adoptivă. Se numește Eugenia, este o femeie simplă, căreia nu îi place să iasă în evidență și să se facă remarcată și care îi este alături fiului său la orice pas. L-a sprijinit mereu și acesta nu a uitat să-i mulțumească ori de câte ori a avut ocazia.

Fuego este foarte iubit de către toată lumea. Semn că este foarte apreciat, a fost declarat cetățean de onoare în peste 15 localități, dar și Artist al Poporului Republicii Moldova. Are o mulțime de astfel de titluri și oamenii îl iubesc.

Comments are closed.