Media

Fulgy a comis-o din nou! S-a urcat la volan, deși are permisul suspendat

Fulgy este unul dintre cele mai interesante personaje ale momentului. Celebrul fiu al Clejanilor trece printr-o perioadă extrem de dificilă de când a fost prins drogat la volan și a mers la o clinică să se refacă. Se pare că tânărul Fulgișor nu se potolește și continuă să șocheze. S-a urcat la volan, deși nu mai are permis.

Fulgy încalcă din nou legea

Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a ieșit marți din spital, unde a petrecut 29 de zile pentru a se recupera. El a mers acolo după ce a fost prins drogat la volan și a avut o perioadă foarte agitată. A făcut tot felul de acuzații grave la adresa mai multor persoane publice.

Imediat după ce a ajuns acasă, Fulgy a făcut mai multe declarații surprinzătoare. Fiul Clejanilor a asigurat că este bine în acest moment, dar regretă faptul că nu mai are permis și nu se mai poate plimba. El continuă să dea vina pe Alex Velea, la care ar fi mers la studio înainte de incidentul cu poliția, spunând că el este de vină pentru cele întâmplate.

„Aș vrea să fac un anunț de presă! Vreau să vă spun că sunt bine, n-aveam cum să fiu altfel. După cum știți, nu mai am permis. Din punctul ăsta de vedere sunt puțin dezamăgit, pentru că am fost la studio la Alex Velea și nu pot să mint, oameni buni, s-au consumat acolo substanțe interzise, iarbă, după cum știți.

Nu pot să las decât în trecut trecutul. Orice înseamnă trecut am lăsat deoparte și mi-am învățat lecția și de data aceasta, că nu e bine să te pui cu prostul”, a transmis Fulgy pe InstaStory.

Totuși, este pregătit să lase trecutul în urmă și să meargă mai departe, dar se pare că tot nu realizează gravitatea situației. Fiul Clejanilor a fost surprins de paparazzii CANCAN.RO la scurt timp după externarea de la clinica de reabilitare. Acesta s-a urcat la volan și a mutat mașina câțiva metri, din fața terasei, deși permisul lui este suspendat.

Fulgy, supărat pe cei din jur

Fulgy s-a declarat nemulțumit de faptul că nimeni nu l-a contactat cât timp a fost plecat și au continuat să iasă vorbe despre el. El anunță că nu va mai face nicio declarație în perioada următoare, pe motiv că și-ar fi învățat lecția și a devenit mai puternic.

„Pentru presa care scrie numai prostii neadevărate. Sunt dezamăgit că niciunul nu m-a sunat să mă întrebe cum mă simt sau dacă am nevoie de ceva. Nu voi mai face de acum declarații de presă. Mi-am învățat și de data asta lecția. Sunt un om mai puternic ca înainte”, a mai spus Fulgy, pe Instagram.

Comments are closed.