Media

Fulgy a fost externat din spital, Viorica din Clejani s-a pregătit intens pentru revenirea fiului său

Fulgy a fost externat de la spitalul de psihiatrie Obregia, după două săptămâni când a fost trimis de Poliție la acest spital. Fiul Clejanilor a ajuns acolo după mai multe apariții publice care au forțat autoritățile să-l izoleze.

Viorica din Clejani pregătiri mari să-l aștepte pe Fulgy, fiul său

Mama lui Fulgy, Viorica de la Clejani a postat mândră pe Tik Tok câteva filmulețe din apartamentul fiului său unde a fost să facă curețenie lună pentru sosirea lui Fulgy.

De asemenea artista a spus că de abia așteaptă ca Fulgy să reia clipurile pe care le posta pe internet pentru că sunt intersante.

Fulgy a avut conflicte mari cu autoritățile. A fost dus la poliție pentru că ar fi fost prin drogat la volan. A urmat un întreg scandal provocat de acesta la IML, unde Fulgy s-a dat în stambă.

Ulterior a fost implicat într-o altercație cu echipa de securitate a unui mall din București și în tot acest timp posta pe rețelele de socializare tot felul de materiale care erau agresive la adresa altor persoane.

Viorica de la Clejani susține că fiul său a făcut acest spectacol doar pentru a atrage publicitatea.

Împreună cu soțul său Ioniță i-au ținut apărarea în presă și emisiunile TV, afirmând că lumea este doar invidioasă pe talentul lui Fulgy și presa scrie doar despre părțile lui rele, nu vede și ascensiunea lui profesională.

Viorica din Clejanji a postat pe Tik Tok o serie de filmulețe în care anunță revenirea lui Fulgy în apartamentul său, unde s-a dus să facă curățenie pentru ca fiul său să se simtă confortabil, din nou, acasă.

Informațiile despre externarea lui Fulgy de la spitalul de psihiatrie unde a fost internat, a fost inițial lansată de Viorica de la Clejani și confirmată de reprezentații spitalului.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.