Magazin

Fulgy al Clejanilor: ″Mama mea ştie că sunt pui de şmecher″⁣

Fulgy, fiul buclucaș al soților Viorica și Ioniță din Clejani s-a dat în stambă în fața presei când a fost întrebat de reporteri ce va crede mama sa când va afla că a fost prins de Poliție drogat la volan.

Aceta s-a enervat la culme când un jurnalist i-a adresat această întrebare și a declarat că „Mama mea ştie că sunt pui de şmecher”.

Fulgy dosar penal pentru conducere sub influența drogurilor

Fulgy a fost implicat într-un accident rutier, iar în urma testului Drug test efectuat de Poliția rutieră s-a constatat că acesta era sub influența unor substanțe psihoactive. Acesta ar fi consumat canabis, conform surselor din poliție.

”Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost depistat conducând pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest a indicat faptul că aceasta a consumat canabis. În cauză a fost condus la sediul I.N.M.L. în vedere prelevării de probe biologice și a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, se arată într-un comunicat al poliției.

Enervat de jurnaliști, Fulgy, a declarat unui jurnalist că:

“(…). Mama mea știe că sunt pui de șmecher, că mama mea e șmecheră și tu nu ai haine de stat să mă întrebi tu! Așa că, nu mă mai întreba tu și întreabă-mă ceva normal. Dacă nu, pleacă!”.

Fiul artiștilor Viorica și Ioniță din Clejani a fost transportat la IML pentru prelevarea probelor biologice.

Menționăm că informațiile sunt oferite de Poliția Română, iar până la proba contrarie acesta beneficiază de prejumția de nevinovăție.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.