Media

Fulgy continuă să șocheze! Îl face praf pe Alex Velea și îl jignește fără rețineri. A adresat injurii grave și pentru copiii artistului

Fulgy trece printr-o perioadă extrem de ciudată și are un comportament nu tocmai normal. Celebru deja pentru ieșirile sale și declarațiile controversate, Fulgy continuă să șocheze și aduce acuzații grave la adresa multor persoane din showbiz. Se pare că Antonia și Alex Velea sunt acum ținta lui, deși mărturisea în urmă cu câteva zile că ține mult la ei.

Fulgy lovește din nou

De când a fost prins drogat la volan, Fulgy continuă să arunce vina pe alte persoane și nu recunoaște deloc că încă are probleme cu substanțele interzise. După ce a acuzat mai multe persoane cunoscute că se droghează și a spus că testul anti-drog a ieșit pozitiv pentru că a inhalat de la oamenii lui Velea.

Totuși, a subliniat atunci faptul că Alex Velea nu are legătură cu drogurile, că nu s-a fumat marijuana la el la studio și că ar fi capabil de orice pentru el și iubita lui, Antonia, chiar să facă pușcărie pentru ei, dar se pare că acum și-a schimbat părerea și are altă atitudine.

După ce ieri zicea că Alex Velea i-a adus droguri și l-a obligat chiar să consume asttfel de substanțe interzise, spunând că artistul ar trebui să facă închisoare, astăzi l-a jignit din nou pe rețelele de socializare. L-a jignit atât pe el, cât și pe copiii acestuia și a folosit un limbaj greu de descris la adresa acestora și mamei lor, Antonia, pe care a catalogat-o drept o femeie ușoară.

Fulgy a jignit-o pe Antonia

Fiul Clejanilor a avut un mesaj dur și la adresa Antoniei, care a luat pe toată lumea prin surprindere și a folosit cuvinte ce nu pot fi reproduse. Acesta a acuzat-o pe artistă că fostul ei soț a făcut-o celebră.

„Dați-i follow lu’ @antonia. Aia merită milioane de euro pe ea și frișcă”, a scris la InstaStory Fulgy.

Alex Velea a încercat să îl pună la punct într-un mod civilizat și nu l-a jignit, dar se pare că fiul Clejanilor este de neoprit și nu se simte deloc bine în acest moment, dovadă stând limbajul său extrem de agresiv și starea lui agitată.

 

Comments are closed.